La 5 ani, a fost declarată cea mai frumoasă din lume! Cum arată astăzi acea fetiță din Nigeria!

Frumusețea nu ar trebui să depindă de culoarea pielii pe care o ai, de ce fel de rochie porți sau cât de scump este machiajul tău. Frumusețea este ceva natural, este atunci când nu simți nevoia să te schimbi.

Anume acest mesaj l-a adus lumii fetița în vârstă de 5 ani din Nigeria, care a fost numită cea mai frumoasă fată de culoare.

Faima a venit la acest copil la o vârstă foarte fragedă. Viitorul model avea doar cinci ani. Fotografia ei, făcută de Mofe Bamuyiwa, a ajuns virală în social media, după ce internauții au observat trăsăturile impresionante ale chipului ei.

Pentru că mulți dintre cei care au văzut-o credeau că este un trucaj, fotografa s-a simțit datoare să adauge că este o ființă reală: „Da este vie! Și mai e și un înger!” Afirmație cu care toată lumea a fost de acord.

Deși, nu avea nicio legătură cu lumea modei, Jare Ijalana a reușit să se familiarizeze destul de bine cu camera.

De fapt, Jare mai are încă două surori Jomi și Joba, care sunt la fel de frumoase și au trăsături deosebite. Mama celor trei fete a creat chiar și un profil comun pe Instagram pentru ele – The J3 Sisters.

Acum, la doi ani după ce a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță de culoare din lume, Jare continuă să-și încerce puterile în cariera de model.

Micul model tratează totul cu profesionalism, privește cu încredere spre obiectiv și are o atitudine de manechin.

Fata încearcă să demonstreze cu încăpățânare, că succesul ei nu este doar ceva întâmplător, ci un rezultat pe care ea îl merită pe deplin.