Jennifer Aniston își dezvăluie toate secretele: Iată ce o ajută să arate fabulos la 50 de ani!

La ceremonia Screen Actors Guild Awards 2020, toate privirile erau îndreptate spre nemaipomenita actriță Jennifer Aniston.

Vedeta, care a primit premiul în cadrul nominalizării „Cea mai bună actriță de dramă a unui serial TV” pentru rolul în „The Morning Show”, a discutat drăguț cu fostul ei soț, actorul Brad Pitt. Aniston, în vârstă de 50 de ani, a ales o rochie de mătase de culoarea laptelui marca Dior de John Galliano.

Mulți au fost uimiți: se pare că Aniston nu a îmbătrânit deloc de pe vremea serialului „Friends” de acum 25 de ani! 

„Cum îi reușește asta?” – se întreabă internauții. Iată cum!

1.Îngrijirea tenului

Aniston este convinsă: frumusețea și îngrijirea pielii încep din interior.

„Corpul ne este dat o singură dată și trebuie să îl tratăm cu atenție, să fim atenți la ceea ce mâncăm și cum avem grijă de pielea noastră. Prin urmare, este extrem de important să dormi suficient noaptea, de asemenea să o hidratezi cu apă. Aceasta oferă o strălucire suplimentară pielii” – spune ea.

Cum să prelungești tinerețea? Sfatul lui Jennifer este destul de simplu: „Apa, somnul sănătos și protecție solară permanentă”. Acestea sunt cele 3 reguli principale anti-îmbătrânire ale actriței.

Însă, mai există un secret al tinereții actriței: un supliment alimentar sub formă de peptide de colagen. Printre produsele cosmetice preferate ale actriței se numără cremurile Aveeno.

2.Machiajul și alte proceduri

Jennifer Aniston nu iubește să experimenteze cu machiajul: ea optează întotdeauna pentru simplitate și naturalețe. Pe covorul roșu, actrița apare cu machiajul în nuanțe maro deschise, ruj neutru roz, care este ușor acoperit cu luciu, la care se adaugă puțin fard de obraz și bronzer: texturile umede și radiante subliniază întotdeauna aspectul ei californian.

Principiul „mai puțin este mai mult” este respectat de actriță și în ceea ce ține de procedurile de salon. Aniston preferă facelift-ul cu microcurent CACI Microlift, practică procedurile de terapie cu ultrasunet și laser.

3.Alimentația sănătoasă

În ultimele două decenii, Aniston a încercat diferite diete – de la cea bazată pe grapefruit până la principiul nutriției, care exclude toate alimentele albe (zahăr, sare, cartofi, orez). Cu toate acestea, acum dieta ei este una destul de simplă și modestă.

Actrița preferă alimentele proaspete – legume și fructe, proteine vegetale și animale, cereale cu un conținut ridicat de aminoacizi. O dată pe săptămână la cină își permite să se relaxeze și să mănânce orice își dorește.

Aniston bea multă apă și timp de 12 ani a fost ambasadorul Smartwater – apa saturată cu electroliți „deștepți”. Potrivit actriței, este foarte important să hidratezi corpul din interior.

4.Antrenamentele

Jennifer Aniston are un aspect fizic de invidiat. Actrița petrece o oră pe zi practicând sportul, duminica se odihnește. Rutina de fitness este variată, dar consecventă.

Trei zile pe săptămână, Aniston practică yoga în studio, trei zile pe săptămână le dedică exercițiilor cardio și cu propria greutate – toate acasă. Recent, actrița a descoperit pentru sine și boxul.

„În box, există un aspect psihologic bun: creierul funcționează constant, nu este ca și cum ai sta pe bicicletă. În general, e uimitor!” – spune ea.