Istoria românului (umor). Românul a numărat până la infinit de două ori

În tinerețe românul avea un vis și visul lui era să devină român. Românul deschide ușa cu piciorul. Românul poate să taie cuțitul cu pâinea.

În realitate românul a murit 10 ani în urmă, dar moartea pur și simplu se teme să-i spună despre aceasta. Când românul sare în apă, el nu se udă, apa devine românească. Românul nu este sănătos ca un cal, calul este sănătos ca un român. Românul a rupt pagina din Facebook.

Românul este atât de puternic, încât a stins focul cu gaz lichefiat. Umbra se teme de român. Doar românul poate să înece peștele. Românul poate să lovească pe cineva în ceafă, astfel încât să-i spargă nasul. Românul știe rezolvarea cubului rubik timp de 0,00007 milisecunde cu unghia degetului mic de la piciorul incălțat în ciubotă. Românul a mușcat mărul de pe iPhone.

Românul a numărat până la infinit de două ori. Românul a ucis marea moartă. Cândva românul a trântit ușa de la ascensor. Fantomele povestesc istorii înfricoșătoare despre români în jurul rugului. O dată un român a cazut de la etajul 10 la etajul 13. Când americanii au ajuns pe lună, au găsit o notiță ”Aici a fost românul”. Românul poate să ucidă doi vânători cu un iepure. Românul este ”singur luptător” pe câmpul de război.

Românul cu un cuțit e mai periculos ca un tanc, dar fără cuțit e cât un tanc. Noi suntem națiunea magicienilor, noi putem în 10 ani să transformăm o soție frumoasă și stilată, în ceva plinuț și cu inimă caldă!!! Și… doar un român va trimite acest text tuturor românilor.