Întinzător pentru gură, subțietor pentru nas sau aparat de întărit obrajii – 10 gadgeturi extravagante pentru frumusețea ta!

Industria frumuseții este foarte generoasă în ceea ce privește tot soiul de invenții miraculoase, capabile să te facă mai frumoasă, mai tânără, mai catifelată, mai zveltă și mai sigură pe sine, dar unele soluții sunt de-a dreptul uimitoare, stârnind în cel mai bun caz zâmbetul pe buze, iar în cel mai rău, grave probleme cosmetice și de sănătate pentru curajoasele care au hotărât să le folosească. Azi discutăm despre 10 instrumente epatante, care pe hârtie au menirea să te facă mai frumoasă, dar de facto trezesc mari semne de îndoială în acest sens.

Întinzător pentru gură

“Absolut necesar” femeilor care își propun să aibă un zâmbet la fel de fermecător ca cel al Juliei Roberts sau care vor să repete fără consecințe celebrul truc cu extragerea becului din gură.

Subțietor pentru nas

Producătorii susțin cu înverșunare ca dacă îl folosești în fiecare noapte în doar câteva luni vei deveni deținătoarea unui nas subțire și rafinat, aproape regal. Despre cum să adormi cu instalația respectivă pe nas nu au menționat nimic.

Aparat pentru masarea bustului

Acest instrument caraghios stimulează circulația sângelui, restabilește tonusul mușchilor și te ajută să ajungi acolo unde nu ajunge mâna, cel puțin așa afirmă producătorii. Oare aceștia știu care e anatomia mâinii umane și că aceasta se mai și dezdoaie?

Mască diamantină

Nu, aceasta nu conține particule de diamant sau alte pietre prețioase, dar specialiștii în marketing au decis să o facă pe șmecherii. Menirea sa constă în lupta cu bărbia dublă, dar nu am găsit dovezi convingătoare în acest sens. Aparent, poate înlocui o mască anti Covid, dacă tot ai cumpărat-o.

Aparat de întărit obrajii

Cică trebuie să-l fixezi la fel ca în imagine și să vorbești. Pe lângă faptul că arată dezgustător, mecanismul trezește mari semne de întrebare din punct de vedere al funcționalului și utilității sale.

Instrument pentru tonifierea gâtului

Nimic altceva decât o pompă pentru antrenarea unor mușchi inexistenți. Cum funcționează? Îl fixezi între claviculă și bărbie. Îți dai seama, gâtul nu e implicat nici într-un fel, în schimb te poți amuza cu poftă în fața oglinzii, tonificând musculatura feței.

Dispozitiv pentru corectarea formei nasului prin impulsuri electrice

Realitatea care mă lasă fără cuvinte.

Fixator/Fixativ/Stabilizator de zâmbet

Nu știm cum altfel am putea descrie specificul său. Deci, e vorba de un aparat care prin intermediul unor electrozi stimulează expresia facială corespunzătoare. Ulterior, fără să vrei, zâmbești indiferent de circumstanțe.

Generator de pomeți expresivi

Îl agăți și te transformi în Uma Thurman.

Mecanism pentru umflarea buzelor

Cum fără asta? Apropii de buze primul cilindru, inspiri adânc și stai așa 30 de secunde. După care repeți procedura cu celelalte două. Efectul ține 30 de minute, din care primele zece arăți ca o rață.