Încă nu e timpul! 10 tunsori și nuanțe care te fac să arăți mai bătrână!

Fiecare femeie are tunsori și nuanțe ale părului care o fac să arate mai tânără și atrăgătoare, dar în același timp există coafuri și culori care sunt în stare să adauge vârstă aproape oricărei persoane. Pentru că apreciem confortul și tinerețea ta, îți propunem să vedem împreună care sunt 10 cele mai răspândite greșeli în acest sens, ca să poți rapid și eficient să le remediezi.

1. Uită de tunsorile extrem de scurte, cu forme ascuțite, profilate, rupte. Acestea nivelează prost trăsăturile feței și scot în evidență specificul vârstei, făcând să arăți mai bătrână.

2. O coafură sferică, care abuză de bucle și fixativ arată cel puțin demodat și deplasat în al doilea deceniu al secolului XXI.

3. Părul lung, cu evidențiere fină și intensă, în nuanțe reci, nu face decât să adauge ani în plus, acolo unde cu altă coafură lejer ai putea scade câțiva.

4. O tunsoare “pătrată”, în formă de cască, la fel nu reprezintă cea mai bună soluție, în primul rând pentru că arată rigid și intact.

5. Totodată, o textură neglijentă, naturală, ca în imaginea de mai jos, rămâne opțiunea fetișcanelor, în timp ce părul tău trebuie să fie ordonat și îngrijit.

6. Reține. Un breton dens îți face fața pătrată și grea. Multe femei speră să acopere în acest fel ridurile de expresie, dar experiența femeilor din întreaga lumea ne demonstrează că acesta nu e cea mai bună strategie.

7. Dacă ai o regiune dorsală a gâtului evidențiată, evită să deschizi această zonă prin intermediul unui bob alungit spre față.

8. Nuanțele exotice, începând cu violet și terminând cu albastru, de regulă, se potrivesc doar domnișoarelor tinere, pe femeile împlinite arătând nițel ridicol și deplasat.

9. Tunsorile cu volum bogat pe creștet nu sunt pentru toată lumea și toată vârsta. E mai degrabă un stil potrivit pentru funcționarii de stat din perioada comunistă.

10. Renunță la culorile întunecate, decât dacă e nuanța ta naturală. Negrul mută accentul pe față, evidențiind toate ridurile și amprentele vârstei.