Înainte și după: 20 cele mai celebre operații plastice din toate timpurile

Operațiile plastice au schimbat radical viața multor vedete: cuiva i-a recăpătat respectul de sine și l-a influențat pozitiv în carieră, altcuiva, din contra, intervenția chirurgilor i-a lăsat sechele pe viață. Am selectat aici doar cele mai faimoase și curajoase intervenții ale celebrităților. Așadar, să le luăm pe rând, cu poze până și după operație:

1. Angelina Jolie

Cine știe cum ar fi evoluat cariera în actorie a Angelinei Jolie, dacă aceata nu s-ar fi adresat la un chirurg. Fără îndoială, Angie a fost întotdeauna o fată atrăgătoare, dar corecția plastică a nasului și a pomeților a ridicat-o pe podiumul succesului. Un grand merci medicilor pricepuți!

2. Donatella Versace

Donatella Versace este una dintre cele mai faimoase victime ale chirurgiei plastice. Să fim sinceri, fata și-a transformat fața într-o mască, iar buzele ei par să devină din ce în ce mai mari de la an la an. De ce faci asta, Donatella?

3. Megan Fox

Megan Fox e una dintre acele femei, care și-a creat frumusețea cu mâna ei. Aspectul simpatic pe care Megan l-a moștenit de la natură, a fost corectat semnificativ prin chirurgie plastică – pomeți, buze, forma nasului. Toate acestea i-au permis actriței să modeleze înfățișarea visurilor sale. A fost depusă o muncă colosală, totul, însă, pare foarte natural.

4. Mickey Rourke

Mickey Rourke s-a transformat dintr-un bărbat frumos și chiar sexy într-o parodie a sa. Aspectul lui Mickey se schimbă atât de des cu ajutorul operațiilor plastice, încât nu este întotdeauna ușor să ții evidența transformărilor sale.

5. Victoria Beckham

Victoria Beckham a fost întotdeauna foarte critică în ceea ce privește aspectul ei, totuși, nasul cu vârful ridicat puțin în sus părea să fie cea mai mare problemă a vedetei. Dar, din fericire, astăzi astfel de probleme sunt ușor de rezolvat: rinoplastia și nu mai există complexe.

6. Demi Moore

Apelând la operațiile plastice, Demi Moore și-a schimbat destul de multe – nasul, bărbia, buzele și pieptul. Da, da, și nici nu ne-am fi dat seama niciodată, pentru că totul arată atât de natural.

7. Kim Kardashian

Kim Kardashian nu rămâne nici ea în urmă – rinoplastia și mărirea sânilor par jucării pentru copii în comparație cu faptul că Kim și-a mărit fesele la o dimensiune fără precedent. Cu toate acestea, plasticitatea „celui de-al cincilea punct” a transformat-o din doar o fată celebră într-o stea super-mega-populară. Merită remarcat că fotografii îi pozează fundul la fel de des ca fața! Curios, Kim este flatată de această abordare?

8. Nicole Kidman

Chiar dacă vedeta nu sinceră până la capăt și neagă intervenția chirurgiei estetice, noi vedem cum s-a schimbat fața lui Nicole Kidman în ultimii ani. Actrița demult și-a luat rămas bun de la expresiile faciale pline de viață – cauza nu este neapărat operația plastică, ci mai degrabă cosmetologia – vedeta face în mod constant injecții cu botox, care sunt, de asemenea, capabile să transforme aspectul nu mai rău decât un bisturiu.

9. Pamela Anderson

Pamela Anderson nu ar fi devenit Pamela Anderson fără numeroasele sale operații de mărire a sânilor. Inițial, actrița și-a uimit fanii cu formele sale remarcabile din serialul TV „Salvatorii Malibu”, iar mai apoi fanii pur și simplu urmăreau schimbările: și-a redus sânii, și-a mărit sânii, i-a redus, i-a mărit … Iată așa un cerc vicios.

10. Melanie Griffith

În viața lui Melanie Griffith, toate „hobby-urile” ajung la extreme. Așa a fost cu alcoolul, așa a fost și cu operațiile plastice. Toată lumea știe unde s-a ajuns: fața lui Melanie deja de mulți la rând e în topuri cu titluri precum „Cea mai nereușită chirurgie plastică a vedetelor: înainte și după”.

11. Blake Lively

În schimb Blake Lively este bravo. Rinoplastia, blefaroplastia și corecția bărbiei au transformat-o într-o adevărată divă de la Hollywood. Din fericire, Blake a avut autocontrol, a găsit forțe să se oprească la timp și să nu continue să se „updateze” permanent.

12. Carla Bruni

Carla Bruni, una dintre cele mai frumoase modele ale anilor 90, în goana după tinerețea veșnică nu a ținut cont de faptul că este mai bine să îmbătrânești frumos decât să te schimbi până ajungi de nerecunoscut. Din păcate, aceasta este greșeala multor vedete – după o operație vrei să faci a doua și tot așa, dar „mai bun”, după cum știți, este inamicul „bunului”.

13. Janice Dickinson

Modelul Janice Dickinson, care a fost odată o fată foarte sexy și hot, riscă deja să împartă cu Donatella Versace laurii principalei „victime a operațiilor plastice” și a celei mai bronzate vedete. Mda, realizare dubioasă.

14. Courtney Cox

Vedeta serialului „Prietenii”, Courtney Cox ne-a surprins acum câțiva ani: actrița, care anterior nu a manifestat vreun interes pentru intervențiile chirurgicale plastice, a decis mai apoi să întinerească puțin și a făcut-o … Din fericire, încă o mai recunoaștem.

15. Jocelyn Wildenstein

Jocelyn Wildenstein, care este adesea numită pur și simplu „femeie-pisică”, nu ar fi fost atât de faimoasă dacă nu s-ar fi desfigurat cu operațiile. Ei bine, fiecare are propria cale spre glorie!

16.Renee Zellweger

În urmă cu câțiva ani, Renee Zellweger a surprins publicul foarte mult prin schimbarea radicală a înfățișării. Nu putem spune că, după operația plastică, Rene arată rău pentru vârsta ei, dar faptul că este dificil să o recunoști rămâne în vigoare. Chiar și forma ochilor ei s-a schimbat!

17. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson încă la începutul carierei sale și-a schimbat aspectul în bine datorită rinoplastiei. Arta chirurgicală a făcut nasul tinerei actrițe grațios, ușor accentuat.

18. Meg Ryan

Vedeta comediilor romantice din anii ’90, Meg Ryan i-a surprins pe toți: actrița și-a schimbat fața atât de mult încât abia o mai recunoaștem. Majoritatea modificărilor au afectat pomeții și tăietura ochilor, de parcă ar fi o altă persoană în fața noastră.

19. Emmanuelle Béart

Tandra Emmanuelle Béart a fost odată simbolul stilului francez. Toate problemele au început când, la vârsta de 27 de ani, actrița a decis să facă prima operație. Apoi a urmat avalanșa. Acum, Emmanuelle nu numai că arată mai în vârstă decât anii ei, dar a devenit și proprietara unor buze nefiresc de uriașe și a unor umflături sub ochi.

20. Tara Reed

Tara Reed a fost prima care s-a lăsat ademenită de botox, care, apropo, nu o mai salvează de ridurile pronunțate din jurul ochilor. De asemenea, actrița și-a remodelat nasul și și-a mărit sânii. Din păcate, îți vine să califici rezultatul tuturor acestor eforturi drept unul pozitiv.