Înainte de zbor, mama le-a oferit tuturor pasagerilor câte un săculeț micuț! Iată ce era în interior!

Cursa Seoul – San Francisco, pasagerii își ocupă încet locurile. Călătoria urmează să fie una lungă, 10 ore de zbor peste Oceanul Pacific. Deodată, o tânără cu un bebeluș în brațe se ridică de pe scaun și începe să meargă prin salon. Ea oferă fiecărui pasager câte un săculeț mic, apoi se întoarce la locul ei. Interesant, ce se afla în interior?

Despre această întâmplare au povestit câțiva utilizatori pe rețelele de socializare, ulterior și alți pasageri au confirmat cuvintele lor. Tânăra mamă nu a cerut nimic în schimb, doar a împărtășit acele pungi fiecărui pasager din avion.

În interiorul fiecărei pungi erau niște dulciuri, dopuri pentru urechi și un bilețel.

Iată ce scria pe fiecare din ele:

„Salut, mă numesc Junwoo și am 4 luni de zile. Astăzi, călătoresc spre SUA, împreună cu mama și bunica pentru a-mi vizita mătușa. Sunt puțin nervos și speriat, pentru că este pentru prima oară în viață când zbor cu avionul. Asta înseamnă că aș putea să plâng și să fac gălăgie. Voi încerca să nu vă deranjez prea mult, deși nu promit nimic…

Vă rog să îmi dați crezare. Mama mea a pregătit câteva dulciuri și niște dopuri de urechi pentru voi. Vă rog să le utilizați atunci când va fi prea multă gălăgie. Călătorie plăcută. Mulțumesc!”

Pasagerii nici nu au reușit să aprecieze acest gest drăguț, pentru că micuțul Junwoo așa și nu a plâns în timpul zborului. Dar nimeni nu a refuzat dulciurile, iar cei mai conștiincioși s-au grăbit să povestească despre cele întâmplate. Pentru a-i mulțumi cumva mamei lui Junwoo și, ce să mai ascundem, pentru a le reproșa altora. Într-adevăr, nu toți părinții abordează în mod serios problema zborului cu un copil mic în spațiul înghesuit al unui avion. Din păcate.