Iată cum TEORIA CELOR 30 de MINUTE îți poate schimba viața!

Această metodă de realizare a obiectivelor pare a fi prea simplă. Dar ea chiar funcționează. 

Dacă m-ați întreba, care este motivul principal al tuturor eșecurilor, aș răspunde: lipsa de răbdare. Realitatea este că succesul necesită timp. Iar marele succes – mult timp. Richard Branson nu a devenit milionar într-o noapte. Madonna nu s-a trezit într-o dimineață regina muzicii pop. David Beckham nu s-a transformat într-un jucător de fotbal fenomenal după doar câteva antrenamente.

Cu toate acestea, există un truc care funcționează pentru orice om și în orice situație. Majoritatea oamenilor știu foarte bine despre el, dar nu îl folosesc niciodată. Se numește teoria unei jumătăți de oră.

Care este esența teoriei? 

Încearcă să dedici o jumătate de oră în fiecare zi unei activități și apoi, pe măsură ce îți vei perefecționa abilitățile, să o complici. Avantajul acestei metode este că se potrivește absolut tuturor și poate fi integrată cu ușurință în orice program.

Aceasta poate însemna că vei petrece o jumătate de oră în fiecare zi citind, de exemplu. Poți spune că e o prostie. Dar, în acest fel, vei reuși să citești 24 de cărți în decurs de un an.

Poți dedica o jumătate de oră pe zi studierii unei limbi străine sau dobândirii altor cunoștințe utile. Drept urmare, până la sfârșitul anului vei avea echivalentul unui curs complet de șase săptămâni! Nu e rău, nu-i așa?

Cum să aplici teoria unei jumătăți de oră pentru a obține succesul? 

Obține cunoștințe aprofundate despre domeniul care te interesează, stăpânește specialități noi, câștigă experiența care îți lipsea. Peste șase luni, vei începe să te pricepi mai bine în direcția aleasă, într-un an sau doi vei deveni specialist.

Folosește o jumătate de oră în fiecare zi pentru a-ți realiza visul. Scrie un roman, practică Kung Fu, studiază, cercetează, experimentează. Fă ceea ce lăsai întotdeauna pe altă dată, din cauza lipsei de timp.

După șase luni, privește înapoi și amintește-ți de unde ai început. Vei fi uimit de faptul cât de mult ai avansat datorită acestor 30 de minute pe zi.

Nu îți reproșa dacă te abați de la program și pierzi câteva zile. Pur și simplu întoarce-te și continuă de unde ai rămas. Nu uita: deja faci mai mult decât alți oameni.

Fii răbdător. Nu aștepta rezultate momentane. Totul necesită timp. Cu cât este mai mare obiectivul tău, cu atât mai mulți pași vor fi necesari.