Iată care sunt cele mai puternice și influente ZODII. Sunt 4 la număr. Crezi că te regăsești?

Fiecare semn zodiacal se referă la oamenii cu un anumit set de trăsături. Noi am decis să realizăm un top 4 al celor mai influente și puternice zodii. Iată care sunt ele!

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Berbecul este considerat cel mai puternic semn zodiacal. Oamenii născuți în această zodie sunt foarte energici și curajoși. Ei nu se tem de nimic, le plac provocările și dețin calitățile necesare unui lider, ceea ce le oferă și o doză bună de încredere în forțele proprii.

În general, au un caracter destul de complicat și impulsiv, de aceea s-ar putea să-și facă și inamici. De asemenea, ei știu să-și impună punctul devedere, sunt destul de încăpățânați și neînfricați.

Celebrități născute în această zodie: Johann Sebastian Bach, Charlie Chaplin, Lady Gaga.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Scorpionii sunt niște firi puternice, cu o minte ageră. Ei manifestă o pasiune deosebită atunci când e vorba de atingerea propriilor scopuri.

La fel, aceste persoane sunt încrezătoare în sine, iar caracterul lor puternic îi face să fie foarte implicate și entuziaste, atât sub aspect profesional, cât și personal. Ambiția și siguranța e ceea ce îi caracterizează vădit.

Celebrități – scorpioni: Pablo Picasso, Marie Antoinette, Leonardo Di Caprio, Ryan Gosling, Niccolo Paganini.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Deși unii consideră această zodie ca fiind imprevizibilă, de fapt, racii sunt niște persoane puternice și stabile.

În ele te poți încrede, deși vor fi foarte exigenți în raport cu tine, indiferent că-i ești prieten, partener sau angajat. De fapt, puterea lor este inspirată de încrederea în sine și de perfecționismul spre care tind în toate.

Celebrități, născute în zodia Rac: Julius Caesar, Maryl Streep, Prințul William, Mike Tyson.

Leu (23 iulie-22 august)

Lista celor mai puternice zodii este încheiată de Leu. Cea mai reprezentativă trăsătură de caracter a leului este cea de a conduce. Ei sunt niște lideri înnăscuți.

Leii trec cu ușurință peste greutățile vieții și preferă să elaboreze planuri și strategii care să îi ajute în atingerea scopurilor. Puterea îi face să fie mândri, ambițioși și perseverenți.

Un rol destul de important în firea lor îl are și carisma, care îi ajută să influențeze oamenii.

Celebrități – Lei: Madonna, Louis Armstrong, Jacqueline Kennedy, Arnold Schwarzenegger, Mick Jagger.

Sursa