Iată 8 Locuri abandonate și înfiorătoare din lume, unde ar fi bine să nu rămâi de unul singur!

Există mulți amatori de a-și gâdila nervii, vizitând locuri pustii, bogate în istorii despre fantome și alte evenimente înfiorătoare. În acest articol îți vom împărtăși câteva ,,adăposturi” impresionante pentru amatorii de aventuri, unde ar fi mai bine să nu rămâi de unul singur!

Biserica metodistă din statul Indiana, SUA

Biserica din Saint-Etienne, Franța

Închisoarea Eastern State, SUA

Închisoarea, care s-a deschis în anul 1829 în orașul Philadelphia, a fost cândva una din cele mai renumite penitenciare din America. În 1929 aici a stat închis Al Capone. Însă în 1969 aceasta a fost închisă, și acum este un loc preferat pentru curajoșii vânători de fenomene paranormale.

Sathorn sau ,,Turnul fantomă” din Bankok

Construcția clădirii a fost întreruptă în anii 1990, când în țară a început criza. După toți acești ani, reparația ar fi extrem de costisitoare, depășind suma necesară pentru a construi un nou turn. De aceea, construcția a rămas abandonată, precum un bolovan uriaș din piatră.

Lacul Obersee, Germania

Chateau Miranda, Belgia

Inițial, proprietari castelului belgian Chateau Miranda a fost familia contelui Liedekerke De Beaufort. După ce a început cel de-al Doilea Război Mondial, familia a fost nevoită să își părăsească casa minunată. Mai târziu, castelul a fost folosit drept adăpost pentru copiii orfani. În prezent, acesta este abandonat și servește drept adăpost doar pentru fantome, care, dacă ar fi să le dăm crezare locuitorilor de prin apropiere, se întâlnesc pe aici.

Gara din Canfranc, Spania

Canfranc este un orășel situat în Spania, nu departe de hotarul cu Franța. În anul 1928, aici s-a deschis una din cele mai mari și frumoase la acel moment stații feroviare din lume.

În anul 1970 a fost distrus podul căii ferate care ducea spre Canfranc și stația a fost închisă. Podul așa și nu a fost restaurat și fosta gară frumoasă a rămas abandonată.

Hotelul Refugio El Salto, Columbia

Hotelul pitoresc, fondat în anul 1924 în orașul San-Antonio-del Tequendama era extrem de popular la început. Până când, odată cu trecerea timpului nu a căpătat o reputație proastă. Asta se întâmplase, pentru că din motive neclare, aici a avut loc o serie de sinucideri printre vizitatori. Ca urmare, hotelul a fost închis. De atunci acest loc este considerat blestemat.