Iată 11 moduri neașteptate de a folosi balsamul de buze: te va salva în orice situație

Balsamul de buze este un produs cosmetic fără de care nu-și imaginează viața unele femei, dar și bărbați, mai ales în sezonul rece. În acest articol o să-ți dezvăluim câteva moduri neobișnuite de a-l folosi. Poate fi mult mai util decât crezi.

O pereche de pantofi noi sunt întotdeauna bineveniți, însă prima purtare îți poate provoca un disconfort cu urmări neplăcute. Pentru a le evita, aplică un pic de balsam de buze pe zonele unde de obicei pantofii te rod.

Dacă nu poți scoate un inel de pe deget și nu ai lângă tine ulei sau ață, balsamul de buze te va salva.

Ți s-a uscat pielea de pe nas din cauza ștergerii frecvente? Problema se va rezolva mult mai rapid dacă vei aplica niște balsam de buze. Acesta are un efect mult mai hidratant și mai protector decât majoritatea cremelor.

Dacă te-ai zgâriat sau te-ai rănit ușor, poți prelucra rana cu niște balsam de buze, mai ales în situațiile în care nu ai un antiseptic cu tine. Acest lucru îți va proteja rana de infectare și va grăbi procesul de vindecare.

Balsamul de buze este un remediu minunat pentru aranjarea sprâncenelor. Pe lângă fixare, acesta o să stimuleze și creșterea firelor.

Balsamul de buze se potrivește foarte bine și pentru îngrijirea cuticulelor. De ce să cumperi un produs în plus?

Electrizarea părului este o problemă cu care se confruntă multe femei, mai ales în sezonul rece. Aplică un pic de balsam de buze pe palme și treci cu ele deasupra capului, atingând foarte ușor firele neascultătoare.

Balsamul de buze este un remediu eficient și pentru capetele deteriorate ale părului.

Dacă un fermoar se blochează, balsamul poate rezolva ușor această problemă.

Dacă nu ai purtat de mult timp cercei, aplicarea balsamului pe gaură o să facă reluarea acestui obicei mai puțin dureroasă.

Atunci când nu ai la îndemână un demachiant, balsamul de buze poate scoate foarte ușor urmele de rimel.