Hotelul transparent din inima Islandei: Locul minunat de unde poți admira aurora boreală din pat!

Dacă ești în căutarea unui hotel, care ar fi ceva mai mult decât o toaletă și un loc de dormit, ar trebui să încerci să dormi în interiorul unui balon în mijlocul pădurii, îți propune site-ul Thrillist.

Nu este o exagerare: hotelul islandez ,,The 5 Million Star Hotel” propune o experiență de neuitat, să petreci o noapte într-o cameră cu tavan și pereți transparenți, în sânul naturii sălbatice.

Deasupra capului – marea de stele, iar dacă vei avea norocul, poți vedea chiar și aurora boreală.

Evident, camera este una minimalistică, însă șansa, de a fi martor la o asemenea minune a naturii în comfort, este unică.

Fondatorul hotelului ,,5 milioane de stele” Robert Robertsson povestește:

,,Totul a început, încă cu 2-3 ani în urmă, când îi ajutam pe turiști să planifice călătorii pentru a vedea aurora boreală aici, în Islanda. Într-o seară m-a sunat unul din clienții mei, care participa la unul din tururile tradiționale spre luminile nordice. Ei au ajuns pe vârful muntelui, și, cum adesea se întâmplă, așteptau și așteptau pe timp geros. 

Clientul, care îngheța de frig m-a întrebat la telefon: Robert, Robert, este o nebunie. O să îngheț și o să mor aici (probabil nu era îmbrăcat destul de cald). Nu cunoașteți niciun hotel prin apropiere, unde aș putea să stau culcat în pat și să privesc luminile nordice prin tavanul de sticlă?”

Și Robertsson a pus la dispoziție un astfel de hotel!

Baloanele asigură căldură și comfort, pentru a urmări aurora boreală pe timp de iarnă în mijlocul naturii.

Ele se încălzesc foarte bine și sunt amplasate în apropierea unei căsuțe cu cameră de baie și bucătărie.

Hotelul este situat la doar o oră cu mașina de la Reykjavik. Poți pur și simplu arenda spațiul sau poți comanda un tur complet pentru a porni spre balon într-un jeep luxos. Prețurile pentru o noapte sub cerul înstelat diferă de la $248 până la $291.