Găsește mama adevărată a acestui copil de 5 ani? Un test pentru fiecare

Priviți atent această imagine cu două femei și un copil mic. Gândiți-vă și încercați să vă ghidați de intuiție și de cunoștințele dvs. După o analiză indicați adevărata mamă a acestui copil.

De ce este necesar acest test? Nu uitați că deciziile pe care le luați spun multe despre stilul de viață și viziunea dvs. despre lume. Gândiți-vă, priviți cu atenție imaginea și decideți răspunsul.

Femeia din dreapta?

Dacă considerați că femeia din dreapta este mama adevărată, atunci ați răspuns la fel ca 2/3 din persoanele care au participat la acest test. Acest răspuns este greșit. Răspunsul arată că aveți capacități personale impresionante, sunteți un generator de idei, fiind o persoană originală și plăcută. Sunteți un om creativ, dotat cu o imaginație puternică.

Aveți capacitatea de a asculta interlocutorul și de a veni cu soluții bune. Prietenii au nevoie de tine, pentru că în cuvintele tale este multă înțelepciune și încurajare pentru cei ce trec prin greutăți. Sunteți o persoană sensibilă, dar totodată dați dovadă de maturitate și perseverență.

Femeia din stânga?

Felicitări, aveți o intuiție perfectă. Doar 33% din oameni au putut răspunde corect la această întrebare.

Două semne pot arată răspunsul: primul indiciu este că copiii se joaca astfel încât să-și vadă mama, adică cu fața către ea, mai ales dacă în încăpere este o persoană străină, el nu va sta cu spatele către mamă. Al doilea indiciu arată că picioarele doamnei din dreapta sunt în poziția de apărare, ea simte că acest copil îi este străin și nu se simte bine în prezența lui.