Garderobă la modă la 50 de ani: Sfaturi care îți permit să arăți extraordinar indiferent de vârstă!

Fiecare femeie vrea să arate frumoasă și tânără, dar nu toate știu să facă asta fără intervențiile cosmetologilor.

Astăzi nu vă voi spune că o femeie matură trebuie să aibă grijă de tenul ei, de pielea decolteului și a mâinilor, știți asta și fără mine. Astăzi voi vorbi despre cum să pierzi vizual 5 sau chiar 10 ani cu ajutorul garderobei.

Cert este că aspectul unei femei se bazează în mare parte pe felul în care ea se îmbracă sau, mai bine zis, pe trei factori ce țin de garderobă – culoare, model, siluetă.

Primul și principalul factor care ne afectează aspectul este culoarea hainelor noastre.

Culorile selectate corespunzător în haine avantajează conturul feței, îmbunătățesc aspectul tenului, conferă prospețime, adaugă luminozitate feței și ochilor și ascund pliurile nazolabiale.

Însă, dacă îmbraci culori nepotrivite aproape de fața ta, arăți mai în vârstă, tenul tău capătă aspect gri, sunt accentuate pungile de sub ochi, dar și ridurile devin mai vizibile.

Din cele spuse, concluzionăm:

1.Determină culorile care ți se potrivesc și îmbracă haine în aceste nuanțe.

2.Dacă ținuta nu are tipul de culoare care ți se potrivește, atunci optează pentru accesorii aproape de față, un fular sau o eșarfă elegantă care să te avantajeze.

Cele mai reușite culori pentru doamnele de vârstă elegantă sunt cele pastelate, mai ales în sezonul de vară.

Pe lângă toate acestea, femeile de vârstă medie sau înaintată ar trebui să aleagă haine cu silueta liberă. Nu e cazul să riști și să porți haine mulate pe corp. Oricât ai încerca să îți menții aspectul fizic în formă, corpul oricum își pierde elasticitatea.

Optează pentru modele cu croială liberă care permit corpului să respire, în care să te simți confortabil și la modă.

Și nu în ultimul rând, alege articole vestimentare în stil modern. Învață să creezi imagini în conformitate cu tendințele modei. Accesorizează ținutele cu bijuterii la modă, ochelari, ceasuri, poșete și pantofi stilați.

Frumusețea ta este în mâinile tale.