Fuga la frizer! 5 tunsori în vogă, perfecte dacă vrei să-ți schimbi coafura în acest sezon.

Cele mai importante schimbări din viața oricărei femei, încep cu schimbarea tunsorii. Simți că ai nevoie de o schimbare? S-ar putea să fie timpul să-ți reinventezi coafura. Iată câteva opțiuni relevante pentru acest sezon:

Tunsoarea shaggy

Denumirea coafurii trădează specificul său, din engleză, shaggy însemnând flocos, zburlit. Această coafură a fost populară la mijlocul anilor 70’, dar după cum bine știi, moda are caracter ciclic și astăzi shaggy s-a întors în atenția stiliștilor care o dictează.

Prin urmare, nu-ți fie teamă de capetele rupte și aranjarea, aparent, dezordonată. Cu cât mai casual arată părul tău, cu atât e mai bine. Naturalețea e principala tendință a anului, iar în afara de asta, coafura arată artistic și libertin, așa că nu uita să folosești un spray fixativ pentru a menține textura.

Tunsoarea cu breton rupt

Bretonul reprezintă acel instrument care te poate ajuta să-ți reinventezi coafura atunci când nu ești pregătită pentru schimbări radicale. Deci nu ezita să experimentezi, dacă sufletul îți cere o schimbare, mai ales că în acest sezon sunt la modă schimbările minim invazive, fiind suficient să lași câteva șuvițe subțiri, care nu acoperă fruntea, ci o încadrează din ambele părți.

Tunsoarea bob

Bob-ul elegant și simetric este din nou în vogă în acest sezon, dar oare și-a pierdut vreodată din actualitate? Dacă întotdeauna ai visat la o asemenea tunsoare, care arată cochet, stilat și sofisticat, acum e momentul. Dar reține, lungimea părului trebuie să se oprească la nivelul bărbiei, astfel încât să-ți etaleze armonios trăsăturile feței, făcând să arăți ca o veritabilă franțuzoaică.

Tunsoarea pixie

Dacă vrei o coafură și mai scurtă, care să arate îndrăzneț și atrăgător, dar să nu pierzi mult timp cu aranjarea acesteia, pixie este o soluție ideală pentru tine.

Tunsoarea carre alungită

O altă coafură grozavă, actuală în acest sezon, este tunsoarea carre alungită, care e foarte versatilă și poate fi adaptată în funcție de dispoziția ta din fiecare zi, începând cu un coc pe creștet și terminând cu câteva șuvițe, fixate cu agrafe.