A fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume de 2 ori: Julia Roberts și secretul succesului ei!

Câte nu au spus gurile rele despre ea: gură prea mare, roșcată, nepoliticoasă, prea slabă… Dar Julia Roberts, cu capul sus, a trecut peste toate criticile și a dovedit întregii lumi că, chiar și după 50 de ani, o femeie poate fi frumoasă fără intervenția chirurgilor plastici, poate deține un magnetism incredibil și poate fi numită „zâmbetul Hollywood-ului”.

Cea mai frumoasă femeie din lume

Anul 1988

Lumea abia a cunoscut-o pe talentata Julia, dar deja s-a îndrăgostit de tânăra actriță.

Anul 1990

Filmul iubit de mulți „Pretty Woman” i-a adus Juliei Roberts faima. Datorită acestui rol ea a primit nominalizarea pentru „Cea mai bună actriță”.

Anul 1993

Anul 1997

Julia Roberts la 30 de ani.  Ce zâmbet fermecător are! Dar invidioșii l-au numit de cal. Drept răspuns, actrița a decis să dezvăluie secretul dinților ei albi: în fiecare dimineață ea îi periază cu căpșune mărunțite și pastă cu fluor.

Anul 2001

Julia Roberts a primit premiul Oscar. Privește atent, nu are tone de machiaj pe față, dar arată perfect. Pielea este netedă și fără riduri. Secretul ei este simplu: adaugă ulei de măsline la toate cremele hidratante pe care le folosește.

Anul 2007

Greu de crezut, dar Julia Roberts are 40 de ani. Vârsta nu se reflectă deloc pe chipul ei. Apropo, pielea actriței este predispusă la pigmentare, astfel încât protecția solară este cel mai bun prieten al ei.

Anul 2009

Eleganta Julia este într-o formă superbă. Pentru a-și menține silueta, actrița merge la sală, acordă o atenție deosebită mușchilor picioarelor. Și nu ignoră niciodată micul dejun.

Anul 2010

„Accentuează genele și sprâncenele. Dacă faci acest lucru, atunci nu ai nevoie de machiaj” – a spus Julia într-un interviu.

Anul 2015

„Cel mai bun remediu sunt îmbrățișările și săruturile persoanei dragi”. Are dreptate, pentru o femeie este cel mai important să se simtă iubită.

Anul 2016

Anul 2017

Au trecut 26 de ani de la prima apariție a Juliei Roberts pe coperta People. Pe atunci, această frumoasă abia își începea calea de vedetă. Acum, are multe concurente tinere, dar actrița încă este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Aplauze!