Forma nasului poate dezvălui trăsături necunoscute ale personalității tale

Se pare că nasul uman poate spune multe despre stăpânul lui. Această teorie a fost studiată temeinic de către omul de știință Abraham Talmira. Cercetarea sa a fost publicată într-o revistă specializată privind chirurgia cranio-cerebrală. Acestea sunt descrierile în detaliu ale formele existente ale nasului uman.

1.Nasul mare (Nubian)

Se remarcă prin dimensiunile sale. Podul nazal practic fără curbe, care se termină cu un vârf coborât. Oamenii care au o forma a nasului asemănătoare sunt foarte optimiști. Ei pot oferi ajutor necondiționat, sunt prietenoși, plăcuți în comunicare și foarte descurcăreți.

2.Nasul grecesc

Forma nasului și-a luat numele datorită asemănării cu formele sculpturilor grecești. Unei persoane cu un astfel de profil nu-i place să fie în centrul atenției. De asemenea, este introvertit, prin urmare, este dificil pentru el să-și exprime sentimentele în mod deschis. Cu toate acestea, astfel de oameni pot fi prieteni foarte fideli.

3.Nasul sub forma unui cioc (cârlig)

Forma sa seamănă cu ciocul unei păsări. Linia curbată a nasului se termină cu un vârf înclinat în jos. Oamenii cu asemenea formă a nasului sunt altruiști de invidiat. Ei sunt gata să-și sacrifice multe în viața lor, dacă vor ceva cu adevărat.

4.Nasul arcuit

Este un nas încovoiat, cu un vârf ascuțit pronunțat. Oamenii cu asemenea formă a nasului sunt firi oneste și deschise. Au scopuri bine definite și își ating toate obiectivele propuse.

5.Nasul în formă de ”cartof”

Un nas mic și curat. Forma sa este considerată cea mai comună. Proprietarii lor sunt cunoscuți prin deciziile prompte și ușor creează confuzii. Acești oameni au carcater foarte puternic.

6.Nasul drept

Această formă este specifică țărilor asiatice. O linie practic perfectă cu sinusuri largi. O astfel de persoană este înzestrată cu un temperament furios. Este relativ ușor să-l superi și iriți.

7.Nasul concav

Specific pentru oamenii sensibili, vulnerabili, care se emoționează ușor. Ei au un suflet generos, sunt gata să ajute pe toată lumea și rezolvă problemele altora.

8.Nasul cu formă curbată

În ciuda aspectului mai puțin estetic, o persoană cu un astfel de nas este foarte răbdătoare, moale și iubitoare. Printre aceștia, se numără cei mai credincioși prieteni și parteneri de viață.