Fiica lui Bellucci a fost numită cea mai frumoasă din lume. Vezi cine este alesul inimii și cum arată!

Deva Kassel, în vârstă de 16 ani, a intrat în lumea modei. Acum își se ocupă activ de cariera sa de model și deja a reușit să colaboreze cu celebrul brand Dolce & Gabbana și să apară pe coperta revistei Elle France.Criticii de modă o numesc pe fată una dintre cele mai frumoase de pe planetă. Deva a decis să urmeze pe urmele mamei sale. La urma urmei, cândva Monica Bellucci însăși și-a început cu modellingul.
Din păcate, Deva nu poate ignora comparația constantă cu mama vedetă. Unii cred că fata este promovată în datorită părinților celebri, în timp ce alții susțin că nu se va compara niciodată cu mama ei. Cu toate acestea, Deva reacționează calm la acest lucru. Face ceea ce îi place, iar comparațiile cu o mamă celebră sunt doar o sursă de mândrie. Ea consideră că a luat tot ce e mai bun de la părinți.
În plus, Deva Cassel a decis să arate publicului și iubitului ei. Chiar dacă nu o face des, totuși pozele cu cuplul se pot vizualiza. Numele tânărului este Luca Salandra, studiază la Paris, în plus, lucrează și ca model de succes. Cuplul s-a întâlnit într-un cerc de prieteni comuni. Au multe lucruri în comun, în special modellingul.