Femeia a salvat un pisoiaș: În noua casă, îl aștepta nu doar căldură și mâncare, dar și un prieten nou!

O pisică mică, care nu avea nici două luni, stătea în ploaie la parcare și mieuna disperată, încercând să atragă atenția trecătorilor. O singură femeie a auzit plânsul acestei creaturi neajutorate – i-a dăruit o viață nouă și un nou prieten, de care pisica salvată avea atât de mare nevoie.

Într-o zi ploioasă, o locuitoare a orașului Quebec (Canada), Katie Blowin, a găsit această creatură mică, ieșind din spital. În parcare, lângă mașina ei, femeia a auzit un mieunat subțire, a mers către sunet și a văzut un pisoiaș ud, stând între două coșuri de gunoi…

Când femeia s-a apropiat, pisica a încercat să fugă imediat. Dar Katie a reușit să o prindă și a luat-o în mașină. „De la început, era speriată și încerca să se apere. Apoi, și-a dat seama că voiam doar să o ajut.”

Femeia a înțeles că cineva o abandonase la gunoi și nimeni nu căuta acea pisică. A decis să o ducă la ea acasă și să o primească în familia ei prietenoasă. Copiii lui Katie i-au dat pisicii salvate numele Whippet.

În noua casă, pisica a fost hrănită, băită și încălzită corespunzător – în ploaie, biata de ea a înghețat binișor.

În aceeași zi, Whippet a dat dovadă de o recunoștință uimitoare față de salvatoarea Katie. Pisica s-a grămădit strâns pe umărul femeii, torcând tare, după care a adormit dulce.

Katie i-a oferit acestei pisici drăgălașe o nouă viață, dar și un prieten nou…

Familia deja avea un pisoi pe nume Oreo, care de la bun început a fost extrem de interesat de noul membru. Timp de câteva zile, Whippet a fost ținută în altă cameră, până când a venit momentul să facă cunoștință.

Micuța Whippet l-a cucerit imediat și cei doi s-au împrietenit. După care, cei doi au devenit de nedespărțit. Oreo parcă avea grijă de „fiica” lui.

„Poate că Whippet crede că Oreo este mama ei” – glumește stăpâna pisicilor. „Lui Oreo i-a plăcut de ea de la prima vedere. De la prima întâlnire, ei sunt cei mai buni prieteni!”

Cei doi sunt mereu împreună – se joacă, dorm, rătăcesc prin casă și se bucură de compania reciprocă. Whippet are deja patru luni și nu încetează să se comporte ca „mica umbră” a lui Oreo.