Femeia „ieftină”: Iată 5 semne care îi trădează adevăratele interese!

Există o mulțime de emisiuni televizate dar și diverse blog-uri de modă care povestesc despre felul în care ar trebui să te îmbraci și să te comporți, pentru a-ți plăcea ție însăți dar și celor care te înconjoară.

De multe ori, în astfel de articole întâlnim descrierea femeilor numite „ieftine”. Oare cum este ea, acea femeie „ieftină”? Este o femeie care nu are absolut niciun gust în ceea ce ține de garderobă sau machiaj. Se aseamănă cu un pom de Crăciun: se împodobește cu tot felul de bijuterii și accesorii, își face un machiaj provocator, pe scurt – își strică frumusețea ei naturală. Este important să ținem cont de părerea și sfaturile experților în modă, pentru a nu ne pomeni în situații stupide. Iată o listă cu semnele evidente ale unei femei „ieftine” și deloc elegante!

1.Pe primul loc – mărcile

Faptul că o femeie urmărește în mod constant doar cele mai noi articole la modă nu o fac și elegantă. Prea multe lucruri de marcă, mai ales cele care nu se combină deloc între ele, vorbesc despre prostul gust a celei care le îmbracă. Afișându-și articolele de marcă, aceste femei nu vor câștiga niciodată simpatia celor din jurul lor.

2.Comportamentul arogant

Printre multe alte femei o poți observa pe cea „ieftină” nu numai după modul ei de a se îmbrăca, dar și după comportamentul ei. O astfel de femeie se comportă provocator, se crede mai presus decât alții, este nepoliticoasă cu ospătarii în restaurante sau cu vânzătorii în magazine. O femeie care se respectă pe sine nu se va comporta niciodată în acest mod, pentru că asta arată ridicol, amuzant și ieftin dintr-o parte.

3.„Coperta” atractivă – cheia succesului

Aspectul atrăgător este singura cale de a reuși. Cea care crede așa – greșește. Anume așa gândește femeia „ieftină”. Ieșind până la magazinul de la colț, ea își face machiajul complet, își face coafura, chiar și gunoiul nu îl duce fără să se machieze. O femeie încrezătoare, care își cunoaște propria valoare, nu-și înalță niciodată înfățișarea mai sus de calitățile ei. Ea știe foarte bine că educația și inteligența se apreciază cel mai mult și provoacă respect în rândul oamenilor din jur.

4.Viața de lux, luată pe credit

Acesta este un stil de viață caracteristic femeilor „ieftine”. Atunci când ai probleme cu finanțele, nu ai posibilitate să-ți cumperi un telefon scump, o blană sau să mergi în vacanță pe insule exotice, însă ai vrea atât de mult să menții aparența unui statut bogat. Singura soluție este un împrumut. Femeii nu-i pasă de condițiile din casa ei, contează doar să arate luxos. Oamenii din jur trebuie să se uite la ea și să o invidieze, dar se dovedește doar că ei se amuză.

5.Bărbatul – „portofel”

Femeilor „ieftine” nu le pasă de sufletul unei persoane, este important doar conținutul portofelului. Ele întotdeauna se vor roti în jurul celor care le pot crea o viață de lux. Dar sentimentele? De ce ar fi necesare?!

Nu te transforma niciodată și încearcă să eviți astfel de femei! Învață, dezvoltă-te, fii autosuficientă, elegantă și iubește oamenii pentru calitățile lor interioare și nu pentru banii din portofel.