Fără vizite la salonul de frumusețe: Iată cum să ascunzi rădăcinile gri în 5 minute!

În perioada de izolare o problemă destul de actuală pentru foarte multe femei, este viața și existența fără serviciile saloanelor de frumusețe. În mod special ne întristează rădăcinile gri ale părului care apar destul de repede: dacă fetele tinere își pot vopsi părul o dată la câteva luni, femeile după 40 de ani sunt nevoite să își înnoiască culoarea mult mai des. Nici la salon nu poți merge, deoarece sănătatea este mai scumpă și importantă. Iată cele mai simple metode de a scăpa de rădăcinile gri în doar 5 minute în condiții casnice!

Spray pentru rădăcinile părului

Folosește un spray special pentru rădăcini, efectul căruia se menține câteva zile: poți chiar și să îl speli. Ține cont de faptul că pe păr, tonul este puțin mai închis decât pe ambalaj. Chiar dacă te prinde ploaia după colorare, nu riști să ai consecințe neplăcute. Poți să nu prelucrezi toate șuvițele, limitându-te doar la cărare, zona tâmplelor și linia de creștere de pe frunte.

Dezavantajul acestei metode este că rădăcinile par puțin grase după utilizare. Arată normal, dar nu vei avea senzația de prospețime ca după spălare. Un alt dezavantaj este că spray-ul lasă urme pe piele și este incomod de aplicat în zonele deschise.

Creion pentru rădăcinile părului

Metoda este potrivită dacă marea parte a părului gri este în zona bretonului și la tâmple. Cu ajutorul creionului special poți ascunde ușor rădăcinile care îți trădează vârsta. Îmi plac produsele care au un burete la capăt: îți permite să distribui uniform pigmentul și să îl înlături de pe față, dacă vopseaua a ajuns pe piele.

Creionul nu este la fel de rezistent ca și spray-ul și se înlătură odată cu prima spălare. După ce utilizezi șamponul, va trebui să ascunzi rădăcinile gri din nou. Drept urmare, creionul se consumă mult mai repede decât spray-ul.

Poți folosi metoda unei cărări inteligente: dacă îți desparți părul într-o cărare simplă, rădăcinile vor fi vizibile. Încearcă un zig-zag, astfel încât părul să aibă mai mult volum și să nu se vadă atât de evident rădăcinile crescute.

Desigur, poți încerca să îți vopsești părul singură. Stilistul meu a corectat odată rezultatul muncii mele și m-a rugat să nu mai experimentez acasă. Personal, prefer să fac o colorare frumoasă la salon, decât să regret.