După 10 băieți, a născut în sfârșit o fiică! Povestea unei familii numeroase!

Toate mamele visează să aibă o fiică, iar Alexis Brett a avut noroc: după 10 fii, ea a născut o fiică!

Pe tot parcursul sarcinii, Alexis și soțul ei David erau aproape siguri că vor avea din nou băiat. Dar au fost foarte surprinși să vadă rezultatele scanării de gen – urma să aibă în sfârșit o fiică.

Fetița s-a născut la data de 27 august și a fost numită Cameron, în cinstea actriței Cameron Diaz.

Alexis este instructoare de fitness. Cel mai mare dintre cei 10 fii ai ei are 16 ani. Frații își iubesc nespus de mult surioara mai mică. Femeia glumește că acum cu siguranță se vor opri, deoarece familia lor este în sfârșit complet echipată.

Brett a explicat că nu a încercat în mod special să rămână însărcinată cu fiica, în plus, sarcina a fost una neașteptată, dar ea și soțul sunt foarte fericiți. De asemenea, femeia recunoaște că a primit o satisfacție enormă cumpărând lucruri și hăinuțe de culoare roz pentru prima dată.

Femeia spune că ei sunt adesea judecați pentru faptul că au o familie atât de numeroasă, dar ei s-au obișnuit cu asta și nu permit comentariilor răutăcioase să îi afecteze.

În urmă cu șase ani, David a fost diagnosticat cu boala Parkinson, dar acum el reușește să-și mențină sănătatea cu ajutorul medicamentelor.

Viața nu este deloc ușoară cu atât de mulți copii în casă. De exemplu, familia spală hainele de 49 de ori pe săptămână. Și dacă merg undeva, atunci sunt nevoiți să folosească 2 automobile sau să facă 2 plimbări. Cu toate acestea, ei formează o familie foarte fericită și prietenoasă.