Doar un singur detaliu îți poate face ținuta mai scumpă, iar silueta – mai subțire! Asigură-te că îl ai în garderobă!

Dacă ar fi să ai o baghetă magică în garderobă pentru lucrurile pe care le iubești, dar care nu mai sunt la modă, aceasta ar fi o centură. Într-un mod uimitor, acest accesoriu transformă puloverul întins al bunicii într-o rochie boho, un cardigan simplu și modest – într-un accent elegant. Cum să porți o centură și ce model să alegi pentru a face hainele mai la modă și pentru a-ți scoate în evidență figura?

Centură din piele cu cataramă + cardigan

Orice cardigan uzat poate fi salvat dacă este asortat cu o centură brutală din piele cu cataramă. Combinația de tricotaj moale sau voluminos cu textura clară și strictă a centurii oferă rezultatul unui contrast atrăgător.

Un astfel de duet va reîmprospăta un cardigan simplu sau multicolor, tricotat la mașină sau cu mâna.

Centură lată + pulover

Moda pentru puloverele over-size nu a trecut definitiv încă. Dar un pulover întins este o tendință pentru amatori. Dacă totuși dorești să arăți că în acest sac tricotat se ascunde o femeie adevărată, atunci poți accentua talia cu ajutorul unei centuri largi.

Centură subțire + blazer

Jacheta preferată a încetat să mai arate fresh și la modă? Atunci trebuie urgent să găsești accesoriile potrivite! Un blazer obișnuit de bază cu o curea îngustă la talie, de preferință prinsă în jur de mai multe ori, devine un accent stilat și actual. Jachetele over-size în stilul anilor ’90 de asemenea pot fi îmblânzite într-un mod la fel de simplu.

Câteva centuri subțiri + o rochie de bază

Rochia cu imprimeu plictisitor, tricotată sau din catifea – nu este nevoie să le ascunzi pe toate în adâncurile dulapului. O centură obișnuită sau un trio din curele înguste poate salva și aceste modele. Poți opta pentru curele de aceeași culoare sau te poți juca cu nuanțe, imprimeuri, texturi. Principalul lucru este că un astfel de truc arată original și la modă.