Dicționarul visurilor: 7 Mesaje pe care ți le transmite subconștientul tău în somn!

De-a lungul zilei, creierul nostru analizează toate detaliile, iar în somn ne oferă rezultatele observațiilor sale. Dar, uneori, nu auzim și nu vedem ce încearcă subconștientul nostru să ne spună și să ne arate. Și dacă nu credem în visuri și nu suntem pasionați de cărțile despre visuri, cu ajutorul cărora acestea pot fi interpretate, atunci subconștientul este nevoit să găsească alte modalități de a ajunge la noi.

Cădere

Căderea este simbolul neputinței. Nimic nu poate fi schimbat atunci când gravitația își manifestă puterea. Dacă cazi în vis, atunci în realitatea te simți neputincios și nesigur. Frica de a avea un eșec, nevoia de a lua o decizie fatidică – toate acestea se reflectă în vis și duc la o cădere.

Zborul

Spre deosebire de cădere, zborul simbolizeză încredere în sine, controlul complet asupra vieții tale. Dacă visezi că zbori la o înălțime prea mare și îți este frică de acest lucru, atunci în realitatea ai părăsit „zona de confort” și îți este frică că nu vei putea face față acestei schimbări.

Examen

Dacă visezi că ai un examen, cel mai probabil asta indică că acum trăiești evenimente importante în viața ta. Poate că nu crezi în tine și în capacitățile tale, posibil te aștepți că vei suferi un eșec. Și, bineînțeles, mulți elevi și studenți visează că au examene.

Moarte

Motivul pentru care vedem în vis moartea noastră sau a celor dragi este îngrijorarea pentru soarta noastră sau a altora, frica pentru cei apropiați care se confruntă cu o perioadă dificilă sau așteptarea apăsătoare a schimbărilor ce urmează să se întâmple în viitor.

Persecuție

Multe probleme nesoluționate, care se țin de noi chiar și în vis, se pot tranforma acolo într-o persecuție. Posibil, acesta este un ecou al unor evenimente tulburătoare reale sau rezultatul unor impresii prea puternice, primite în timpul vizionării unui film.

Dezgolire

În timpul unui astfel de vis, sunt importante senzațiile pe care le experimentăm. Dacă simțim jenă, rușine și frică, atunci în mod inconștient credem că în viața reală suntem neputincioși și nu putem influența un eveniment important sau nu suntem pregătiți pentru asta. Dacă în vis ne simțim goi și liberi, înseamnă că în viața reală suntem pregătiți pentru schimbări și deschiși pentru lucruri noi.

Visul în vis

Astfel de vise văd cei care sunt prinși în rutină. Ni se pare că luăm micul dejun, ne îmbrăcăm și mergem la muncă, dar brusc sună alarma. De fapt, a fost un vis care se repetă iar și iar. Ca viața de zi cu zi, din rutina căreia nu putem scăpa.