De la femeie obosită la doamnă elegantă: Transformarea stilistului a făcut-o să arate mult mai tânără!

Deja v-am povestit anterior despre unul dintre cei mai de succes stiliști din Federația Rusă, Ruslan Tatyanin. Acesta chiar a primit porecla din partea jurnaliștilor – „Maestrul părului lung” pentru că este un adevărat virtuos care face minuni atunci când vine vorba de coafuri și transformări de imagine.

Unde pot fi văzute mai multe astfel de lucrări de transformare de la „omidă la fluture”?

Pe contul de Instagram al stilistului, acesta are o rubrică foarte populară. Aceasta a fost creată pentru a arăta că fiecare femeie obișnuită este de fapt fabuloasă, trebuie doar să găsești tunsoarea potrivită, coafura, machiajul și garderoba care o reprezintă. Fiecare dintre aceste detalii sunt luate în considerare de către stilist și, în consecință, poți vedea astfel de transformări ale femeilor care sunt în stare să te inspire.

De exemplu, uită-te la această femeie. Ce vârstă presupui că poate avea? Părerea noastră este că are cel puțin 55 de ani. Dar acesta este minimul, de fapt este posibil să aibă și 60.

Aceasta a decis să apeleze la serviciile stilistului rus, care în proces creează o minune și dezvăluie frumusețea care se ascunde după chipul obosit al doamnei. Cu ajutorul unui nou look, aceasta va arăta mai tânără cel puțin cu 5 ani.

Vezi rezultatul muncii sale. Machiajul și coafura o fac să arate extraordinar.

Stilistul a mai elaborat o imagine pentru această doamnă. Într-un stil mai casual, dar totuși incredibil de elegant.

Cu un astfel de machiaj și coafură, femeia arată ca o vedetă TV. Tu ce crezi? Care imagine ți-a plăcut mai mult?