De acest anunț controversat vor fi îngroziți toți părinții:„Copiii nevaccinați vor fi cei mai sănătoși oameni din lume”

Refuzul unui număr semnificativ de oameni de a se vaccina a contribuit la formarea unor populații întregi neimunizate, fapt care generează și întrebarea: de ce se continuă vaccinarea în masă?

Copiii nevaccinați sunt feriți de efectele imunosupresoare, cangerigene, neurotoxice și gonadotoxice periculoase, care pot fi provocate de vaccinurile otrăvitoare.

Potrivit renumitului doctor german, Gerhard Buchwald, „cauza că vaccinurile sunt atât de activ impuse societății este faptul că ele nu protejează.

De aceea, în cazul unei epidemii, cei vaccinați riscă la fel de mult să se îmbolnăvească ca și cei nevaccinați.

Eu nu am văzut autism la populația amish. Ei se pot îmbolnăvi de multe, dar niciodată de autism.” – a declarat Frank Noonan, medic de familie în Lancaster, Pennsylvania, care a tratat mii de amish într-un sfert de secol.

Și noi avem date care confirmă că în cazurile a 35 de mii de copiii nevaccinați nu a fost înregistrat niciun diagnostic de autism.

Potrivit statisticilor, vaccinurile nu au prevenit niciodată bolile și în prezent nu au niciun merit în ceea ce privește creșetera speranței de viață și supraviețuirea în caz de boală.

În America de Nord, Europa și alte țări reducerea bruscă a infecțiilor periculoase pentru viață s-a produs fără aportul vaccinării.

Virologii centrului medical din Erasmus, Olanda au demonstrat recent că vaccinarea regulată a copiilor contra virusului gripal, înrăutățește capacitatea sistemului imunitar de a lupta cu gripa.

Starea sănătății copiilor nevaccinați ( datele pentru anul 2011):

Rezultatele arată că acești copii suferă mult mai rar de afecțiuni răspândite, cum ar fi astma, febra fânului sau neurodermatita.

Un studiu german în baza a 17461 de copii vaccinați (între 0 și 17 ani) a stabilit că 4,7% dintre ei suferă de astmă, 10,7% de febra fânului și 13,2% de neurodermatită.

În studiul nostru aproximativ 10% din părinții copiilor nevaccinați au declarat că aceștia au alergie. De asemenea, s-a stabilit că printre ei există și cazuri unice de autism, însă în 80% din cazuri e vorba despre o formă ușoară, mai puțin evidentă de autism.

Concluziile pe care le putem trage din aceste date este faptul că într-o zi copiii nevaccinați vor deveni populația sănătoasă de bază în lume.

Vă mulțumesc, dragi părinți, cercetători și jurnaliști – cei care deschideți ochii oamenilor la ceea ce reprezintă cu adevărat vaccinurile!

Dave MIhalovici, medic american naturopat 

Sursa