Cuvintele acestei surori medicale au emoționat o lume întreagă. Vezi ce le spune ea celor ce o numesc „o simplă soră medicală”

Tânăra soră medicală, Caitlin Brassington, luptă în fiecare zi pentru sănătatea altor oameni, salvează vieți și le oferă speranță. Desigur, că ea nu și-a ales această profesie pentru ca să fie considerată o eroină. Însă cuvintele pe care i le-a spus o femeie au făcut-o să riposteze în numele ei și a colegilor săi, referitor la ceea ce a atins-o cu adevărat.

„Mă întorceam acasă de la serviciu și am trecut pe la magazin să cumpăr ceva de mâncare, dar nu reușisem să-mi schimb uniforma. Acolo am întâlnit o cunoștință de-a mea, care mi-a spus că nu s-ar fi gândit niciodată că eu sunt „o simplă soră medicală” Wau! Timp de 18 ani de muncă, eu am auzit de multe ori această frază, dar în acea zi m-a atins profund. Oare chiar sunt o simplă soră medicală?

Eu am ajutat o grămadă de copii să se nască, iar pe unii și să facă primă inspirație, fiind o simplă soră medicală.

Eu i-am ținut de mână pe bătrânii, care se aflau pe pragul morții și le-am dat putere să nu cedeze, fiind o simplă soră medicală.

Eu am consolat părinții distruși, care și-au pierdut copiii, fiind o simplă soră medicală.

Eu am acordat primul ajutor și am readus la viață o mulțime de oameni, fiind o simplă soră medicală.

Eu sunt ochii, urechile și mâinile doctorilor, care te pot trata de numeroase boli, fiind o simplă soră medicală.

Eu am ascultat plămânii nou-născuților, pentru a identifica ce porțiune din ei nu primește suficient oxigen, fiind o simplă soră medicală.

Eu îmi împart cunoștințele și experiența cu pacienții, infirmierele și alți lucrători medicali, fiind o simplă soră medicală.

Eu sar în apărarea păcienților care nu pot obține de la compania de asigurare susținere pentru tratamentul unor boli, fiind o simplă soră medicală.

Eu nu sunt alături de familia mea de Crăciun, zilele de naștere ale copiilor mei și în timpul matineelor, pentru că am grijă de rudele voastre, fiind o simplă soră medicală.

Eu pot prelua sânge, coase răni și aplica pansamente, fiind o simplă soră medicală.

Eu pot salva pe cineva de la infarct, fie el nou-născut, copil sau matur, fiind o simplă soră medicală.

Reieșind din greutatea corpului, eu știu care este doza de adrenalină sau amiodaronă, ce va readuce la viață un copil, fiind o simplă soră medicală.

Cunoștințele și experiența mea salvează vieți.

Și chiar dacă sunt o simplă soră medicală, eu mă mândresc cu asta!”

Sursa