Cuptorul de grădină – accesoriul care va crea o atmosferă de nedescris în curtea ta! (18 Foto)

În sfârșit a venit vara și picioarele ne duc singure afară, în curte, iar mâinile abia așteaptă să se apuce de pregătit ceva gustos în aer liber. Căci la focul de afară este plăcut nu doar să te odihnești, dar și să gătești de mâncare, mai ales dacă dispui de un cuptor de grădină.

Cuptorul de grădină este un accesoriu pe cât de deosebit, pe atât de util în gospodărie. Dacă locuiești la casă pe pământ, merită fără îndoială să te gândești la o astfel de construcție în curte. Acesta îți va oferi posibilitatea să te bucuri de aroma specială pe care o conferă pregătirea bucatelor în cuptorul cu lemne.

Am adunat o selecție de imagini cu cuptoare de grădină, care ar putea crea o atmosferă nemaipomenită în curtea casei tale! 

Cuptorul din gabioane

Cuptorul cu gaz

Cuptorul decorat cu mozaică

În cuptorul de grădină se pot pregăti o mulțime de mâncăruri delicioase, care nu se compară cu cele pregătite la aragaz. Acesta este potrivit atât pentru prepararea rețetelor românești, cât și pentru bucătăria internațională.

O bucătărie de vară din piatră

Cuptorul tradițional

Cuptorul din piatră

De asemenea, cuptorul în aer liber este o construcție deosebit de utilă pentru pensiuni și restaurante, care și-ar dori să își încânte oaspeții cu gusturi speciale.

Un cuptor original

Cuptorul combinat

Cuptorul care impresionează

Odihna la gura cuptorului

Cuptorul de grădină poate fi completat cu grătar sau afumătoare, pentru a pregăti nu doar copturi dar și bucate din carne.

Tradiție și modernitate

Cuptorul în colț

Cuptorul din cărămizi

O construcție exclusivă

O variantă mai compactă

Un decor pentru curtea casei

Cuptorul de grădină nu este doar o construcție utilă, dar și un element de decor al curții, care va adăuga un plus de farmec întregii compoziții.

Cuptorul decorativ

Un design modern