Cum te conectezi la fluxul de energie al universului!

Legătura cu energia cosmică este una extrem de importantă pentru că ne face mai puternici, odată conectați la această energie suntem conectați la o sursă inepuizabilă ce face parte din valul energetic cosmic.

E un exercițiu pe care îl fac de câțiva ani, de altfel îl recomand tuturor, un exercițiu bun pentru a menține un echilibru interior. E un schimb de vibrații pozitive între om și univers.

Imaginați-vă că sunteți pe vârful muntelui, vântul rece vă ciupește obrăjorii, iar în jur s-a așezat o liniște, încât ai impresia că timpul s-a oprit. Astfel tu ai devenit un tot întreg cu pământul, cerul și universul.

Încercați să vă conectați la fluxul de energie acumulat pe tot parcursul vieții. Simțiți cum vă învăluie sentimentul de fericire în momentul în care încercați să stabiliți o conexiune cu energia sufletească personală. Motivul apariției sentimentului de bucurie și fericire se datorează conștientizării faptului că poți contribuie la schimbarea acestei lumi în una mai bună.

Energia interioară capătă forma unui zâmbet care o distribuie uniform prin toate colțurile organismului, fiecare celulă se încarcă cu această energie pozitivă. Iar acum încercați să răspândiți, să transmiteți această zâmbet încărcat cu energie unui bătrânel care locuiește din greu într-o casă micuță din afara orașului. Zâmbiți-i și simțiți bucurie care se naște în el în momentul în care vă zâmbește reciproc. Acum știi că zâmbetul tău a făcut fericit un suflet. Apoi, zâmbește tuturor de pe străduța pe care locuiește bătrânelul. Vecinii lui vor face o pauză, se vor opri din mers, pentru a vă oferi un zâmbet.

 

Iar acum zâmbește întregului oraș și simte căldura zâmbetelor reciproce, pentru ca apoi să transmiteți această căldură crenguțelor, florilor, câmpiilor și pământului. Iar acest flux se va întoarce înapoi la tine într-o cantitate dublă.

Și acum încearcă să transmiți energia acumulată întregii țări, fie ca lumina și căldura zâmbetului transmis să lumineze cele mai întunecate colțuri din țară. Fluxul energic trebuie să fie pentru toți, fără diferențe, buni sau răi, generoși sau zgârciți. În momentul în care ei vor simți căldura sufletească ei vor zâmbi înapoi până când acest flux va deveni unul unitar și se va transforma într-un flux al dragostei și pasiunii.

 

Astfel, vei înțelege că de un simplu zâmbet depinde aspectul acestei lumi în care trăim. Și de fiecare dată când vă conectați la energia sufletească, dăruiți un zâmbet plin de căldură și lumină întregii lumi. Așa cum punctul de conexiune cu universul a fost acel vârf de munte, la fel de bine locul de conexiune cu energia universului poate fi o băncuță din parc, curtea casei sau camera din apartament. Pământul e forța care vă oferă acea energie necesară să găsiți locul potrivit pentru a practica acea legătură sufletească cu valul energetic al universului.

Încărcați cu această energie , vă veți simți plini de viață, din simplul motiv că însăși acest flux de energie este viață. La început îi veți simți vibrațiile slabe, însă cu timpul veți fortifica legătura, încât veți înțelege din prima ce e bine și ce e rău pentru dumneavoastră.

Cu cât veți intensifica acest flux energic cu atât va fi mai simplu transmiterea energiei în continuare oamenilor cu care vrei să comunici sau vrei să le transmiți ceva.