Cum să porți hainele sport în ținutele de zi cu zi: Inspiră-te de la aceste 6 vedete stilate!

Uneori îți dorești să ieși în stradă în haine sport și să nu îți bați capul de tendințe și reguli de modă. Pentru astfel de cazuri îți sugerez să iai în considerare șase combinații interesante cu articole în stil sport, pe care le poți purta la plimbare, la cumpărături sau la o ieșire cu prietenii în timpul zilei.

Un duet excelent

Hainele sport și scurta din piele – o combinație interesantă. Ce-i drept, nu fiecare costum sport se va potrivi aici. Optează pentru o pereche de leggins și un crop top. Completează imaginea cu o pereche de adidași voluminoși și asta este tot, poți ieși cu îndrăzneală din casă!

Over-size

Puloverele moi supradimensionate pot fi combinate superb cu niște pantaloni sport confortabili – arată bine. În acest caz, este important să nu exagerezi cu culoarea și să fii atentă la paleta întregii imagini.

Leggins

Acest model de pantaloni este, în principiu, un subiect aparte, dar și ei pot fi purtați înafara sălii de sport. Asortează-i cu o pereche de încălțăminte cu talpă joasă. Și, ca în cazul lui Kendall Jenner, cu o jachetă subțire în stil sport. Nu e o ținută frecvent întâlnită, dar arată destul de bine!

Pantaloni pentru ciclism

Acești pantaloni scurți nu sunt doar comozi, dar și la modă acum. Prin urmare, alege un model pe care să-l porți în ținutele tale de vară! De obicei, sunt purtați cu un crop top, dar după cum vezi, o cămașă supradimensionată arată de asemenea excelent în acest tandem.

Pe covorul roșu

Într-un costum sport pe covorul roșu? De ce nu! te poți inspira de la Zendaya. A combinat această ținută cu o haină clasică fără mâneci și pantofi cu vârful ascuțit. Este foarte îndrăzneț și dificil, dar, uneori, asemenea experimente se termină cu un succes răsunător!

Accesorii sport

Dacă nu dorești să foloosești haine sport, poți oricând să te limitezi la accesorii care sunt asociate cu acest stil – șepci de baseball, ceasuri masive, benzi pe mână… Chiar ai de unde alege!