Cum să arăți altfel, fară a-ți schimba radical coafura? 6 idei fierbinți de la cele mai frumoase femei de pe continent!

Dorința de a începe o viață nouă, de a face față depresiei, de a deveni o persoană diferită decât până acum, determină milioane de femei să apeleze la serviciile saloanelor de frumusețe. Așa s-a întâmplat să fie că ele mai cardinale schimbări din viață femeilor contemporane încep cu schimbarea coafurii. Dar ce faci atunci când moral nu ești pregătită pentru un breton, dar vrei cu adevărat să te schimbi? Pentru a raspunde la aceasta întrebare am selectat, special pentru tine, 6 soluții mai puțin „dureroase”, practicate de dive și celebrități din întreaga lume, care te pot ajuta să ai un look mai fresh și să devii o alta persoană.

Schimbă despărțirea – Probabil, cea mai simplă modalitate de a arată fresh și elegant este să renunți la despărțirea în centrul capului. De menționat că astăzi se bucură de o popularitate deosebită coafurile netede, cu despărțire dreaptă, în cazul persoanelor cu trăsături simetrice ale feței și aruncarea părului într-o parte sau alta, cu pieptănarea ușoară la rădăcină, în cazul femeilor care preferă să-și lase părul liber.

Conturarea părului – Odată hotărâte să-și schimbe look-ul, blondele, de regulă, optează pentru vopsirea părului în nuanțe închise, în timp ce brunetele visează la un păr blond. Iar dacă blondelor le este ușor să-și schimbe nuanța părului, brunetele, dacă vor să devină blonde, riscă să-și afecteze calitatea buclelor. Pornind de la aceste considerente, se recomandă o alternativă extrem de populară în acest an, conturarea. Aceasta presupune vopsirea ușoară a părului de-a lungul extremităților, puțin mai intens în zona bretonului, și doar 1-2 fire în zona cefei și tâmplelor. În rezultat, vei avea parte de un look nou, luminos, proaspăt, fără modificarea substanțială a formei.

Coafura stratificată – opțiunea dată ți se potrivește în cazul în care ai un păr lung și voluminos și vrei să ieși în evidență pe fundalul popularității tunsorilor perfect drepte. Cu cât mai multe straturi, cu atât mai bine, însă încearcă să eviți vârfurile scurte.

Bretonul – Nici o compilație de acest gen nu poate exista fără menționarea bretonului. Dorința de a se descotorosi de el se manifestă la fiecare a doua femeie, de câteva ori pe an. Ce-i drept, aproape fiecare regretă acest experiment deja a doua zi. Ca bretonul să nu-ți creeze disconfort, se recomandă alegerea uneia din următoarele variații: alungit, arc sau cu despărțire.

Vopsirea rădăcinilor dacă părul a fost supus evidențierii – Opțiune ideală pentru femeile care an de an au recurs la evidențierea părului, deoarece șuvițele mici pe suprafața capului contribuie la disimularea parului cărunt, în timp ce refuzul de a tonifica rădăcinile e soldat cu „ieftinirea” look-ului. Roagă-ți frizerul să-ți vopsească rădăcinile în nuanța lor firească, după luminarea firelor de păr și vei rămâne uimită de rezultatul atins.

Apelează la pudră dacă părul tău e subțire și rar – O altă problemă gravă cu care se confruntă femeile de peste 45 de ani este subțierea și rărirea părului. De obicei, femeile recurg la coafură scurtă pentru a pastra, cel puțin aparent, volumul părului. Însă dacă tunsoarea scurtă nu este o opțiune pentru tine, îți sugerăm să atragi atenția la inovațiile din lumea frumuseții, și anume la pudra pentru păr. Produsul se aplică cu un burete special în zona bretonului, tâmplelor și despărțirii, astfel încât, maschează zonele goale, creând o umbră care conferă părului volum, iar doamnei, încredere în sine.