Cum să ai un abdomen sculptat în cel mai scurt timp

UXbbFFyKgSo

Dorința de a avea un abdomen sculptat devine o necesitate. Îți prezentăm un program inteligent pentru un stil de viață sănătos, fără surplus de grăsime. Vezi ce trebuie să faci pentru a avea un abdomen de vis cât mai repede!

1. Mănâncă des și puțin

Pentru a avea abdomen de vedetă, nu trebuie să faci greva foamei. Mănâncă echilibrat și sănătos, fără grăsimi sau surplus de zahăr. Încearcă să mănânci minim 5 până la 7 mese pe zi. Micul dejun ar trebui să devină masa principală, deoarece tot ce consumi nu se va depune, fiindcă vei fi activ pe toată durata zilei. Seara încearcă să mânânci cât mai puțin.

press12-1

2. Bea apă!

Apa împiedică creșterea de grăsimi la nivelul abdomenului. Evită apa minerală sau orice băutură carbogazoasă. Este indicat să bei măcar un pahar de suc natural sau lapte pe zi.

3. Stresul îngrașă!

Evită stresul și încearcă să adopți o atitudine pozitivă. Cu cât ești mai stresat, cu atât riști să acumulezi mai multă grăsime la nivelul abdomenului. Stresul duce la creșterea nivelului de cortizon, care rezultă în depunerea de grăsimi pe burtă.

4. Fă cardio!

Nu e de ajuns să fii un maniac al abdomenelor. Bineînțeles, și acestea sunt benefice, însă cele mai bune rezultate sunt date de exercițiile cardio, care solicită foarte mult partea abdomenului.

5. Fă-ți propriul program de antrenament

Pentru a avea un abdomen sculptat trebuie să depui puțin efort. Oricât de bună ar fi o dietă, pielea trebuie tonifiată și mușchii lucrați. Începe-ți programul prin niște mișcări ușoare și cel mai important – nu trebuie să exagerezi. Ai răbdare și nu îți solicita foarte mult organismul. Iată care sunt cele mai rapide exerciții pentru a avea un abdomen superb: flexiile abdominale (crunch), aducerea genunchilor la piept din șezut, ridicarea picioarelor stând întins, crunch cu răsuciri și crunch cu genunchii îndoiți.

[mashvideo]