Cum arată vedetele de la Hollywood după 50 de ani. 5 fotografii fără filtre și machiaj.

Vedetele sunt mereu admirate. Mulți cred că nu sunt din această lume: mereu frumoși și fără cusur. Cu toate acestea, este chiar așa, iar noi vedem ceea ce ni se permite să vedem. Pe coperțile revistelor, pe covoarelor și ecrane, actrițele sunt întotdeauna perfecte. Ni se pare că timpul nu are nicio putere asupra lor, iar frumusețea lor este perfectă. Cu toate acestea, dacă privim la vedete fără filtre și machiaj, devine clar că acestea nu sunt diferite de orice altă femeie obișnuită. Sunt aceiași oameni care au schimbări legate de vârstă, imperfecțiuni ale pielii, riduri etc.

Cu toate acestea, Meryl Streep are 71 de ani și este o actriță împotriva plasticelor, așa că a ales îmbătrânirea naturală. Streep nu este timidă în privința ridurilor sale și arată pur și simplu uimitor.

Courtney Cox a cedat noii tendințe și a recurs la operațiile plastice pentru a-și putea păstra frumusețea. Însă rezultatul a dezamăgit-o, iar acum se luptă cu consecințele.

Celine Dion a îmbătrânit dramatic și s-a schimbat mult. Este greu de crezut că Dion are doar 52 de ani. Din cauza slăbirii excesive, pielea s-a lăsat, acoperită cu riduri.

Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral. Cu toate acestea, a găsit puterea de a reveni la forma sa anterioară. Și, în ciuda schimbărilor legate de vârstă, actrița arată minunat.

Naomi Watts este împotriva plasticului, ea însăși a ales îmbătrânirea naturală și îngrijirea corpului și a feței. În ciuda ridurilor, actrița arată mai tânără decât anii ei și nimeni nu va spune că Naomi are 52 de ani.