Cu siguranță o să îți placă!Cel mai neobișnuit și interesant horoscop pentru femei

Mulți oameni se plâng, că descrierea obișnuită a semnului lor zodiacal nu exprimă exact trăsăturile specifice ale personalității lor.

Posibil, îți vei găsi o caracterizare mai exactă în aceste 12 tipologii psihologice. Fiecare din acestea este corelat cu un anumit semn zodiacal, dar nu are legătură cu data nașterii.

Acest horoscop explică, de ce femeia poate fi, de exemplu, Fecioară după data nașterii dar are caracter de Leoaică. Citește atent toate descrierile și găsește-o pe a ta!

12.Femeile – Uragan (tipul psihologic al Berbecului)

Acestea sunt personalități libere, instabile și imprevizibile. Femeile – Uragan atrag momentan atenția celor din jur, de parcă i-ar atrage în pâlnia lor. Este imposibil să îți imaginezi de înainte urmările ciocnirii cu o astfel de furtună. Doar un bărbat care nu se teme de risc, poate comunica cu o astfel de femeie.

11.Femeile – Valiză (tipul psihologic al Taurului)

Ei niciodată nu aruncă nimic, deoarece religia lor este – colectarea. Femeile – Valiză mergi prin viață cu deviza „îmi va prinde bine cândva”. Cea mai bună distracție pentru ele este shoppingul în weekend. Deasemenea femeile ce aparțin acestui tipaj psihologic adoră să își colecționeze admiratorii!

10.Femeile – Caleidoscop (tipul psihologic al Gemenilor)

Aceste femei sunt foarte armonioase și luminoase, dar, din păcate, nu fiecare poate remarca acest lucru. Alături de ele te simți ca la o zi de naștere de copii. Viața lor de familie este o sărbătoare gălăgioasă și haotică, dar totuși sărbătoare!

9.Femeile – Ploaie (tipul psihologic al Racului)

Aceste femei ușor pot începe a plânge din  orice motiv neînsemnat, dar aproape niciodată nu fac isterică. Femeile – Ploaie sunt foarte romantice și adevărate visătoare. Și ele așteaptă cu nerăbdare pe cineva, care ar putea deveni soarele lor!

8.Femeile – Bijuterie (tipul psihologic al Leului)

Ele își cunosc valoarea. Strălucirea și luciul lor te orbesc. Uneori aceste femei îți pot părea prea arogante, dar ele sunt foarte exigente nu doar față de cei din jur dar și față de sine. Se interzice categoric de a ascunde o astfel de femeie între patru pereți, acasă ele își pierd din sclipire și devin asemeni unei bijuterii ieftine și obișnuite.

7.Femeile – Organizator (tipul psihologic al Fecioarei)

La astfel de femei totul este notat, însemnat și aranjat pe rafturi în ordine strictă. Ele nu admit excepții din reguli și nu tolerează situațiile neprevăzute. Aceste femei sunt devotate, de încredere și create perfect pentru căsătorie. Nu te sfătui să le trădezi încrederea!

6.Femeile – Văi liniștite (tipul psihologic al Balanței)

Ele sunt senine și liniștite, precum câmpurile de levănțică din Franța. Alături de ele te poți relaxa, uitând de problemele din viața ta. Aceste femei sunt gata să își accepte apropiații așa cum sunt, cu toate neajunsurile și ciudățeniile lor. Mulți bărbați își consideră soțiile – „Văi liniștite” – un premiu adevărat pentru comportament decent!

5.Femeile – Coșmar (tipul psihologic al Scorpionului)

Ele seamănă cu personajele din tablourile gotice. În ele există ceva inițial înfricoșător, dar aceasta și este esența lor magnetică și atrăgătoare. Relațiile cu Femeile – Coșmar sunt ca într-o poveste groaznic de interesantă. Groaznic de înfricoșător, dar vreai foarte mult să o asculți până la capăt!

4.Femeile – Armă albă (tipul psihologic al Săgetătorului)

Ele sunt tari și ascuțite, ca sabia de Damasc. Sunt nespus de sincere, directe, sarcastice și ironice. Femeile – Armă albă se potrivesc doar celor, ce nu sunt „scumpi la vorbă”. Alături de ele supraviețuiesc doar bărbații, cărora nu le este frică de adevăr. Și în general, nu le este frică de nimic!

3.Femeile – Munți (tipul psihologic al Capricornului)

Pentru a obține dragostea și aprecierea acestor femei trebuie să le cucerești cu încăpățânare. Pentru a ajunge „în vârful muntelui”, bărbatul va depune multe eforturi, dar dacă va reuși asta, atunci sentimentul de zbor îi este garantat. Femeile – Munți sunt capabile să îți arate lumea de la înălțime. Important este să nu te ia amețelile!

2.Femeile – Far (tipul psihologic al Vărsătorului) 

Aceste femei sunt loiale și de încredere. Pentru ele nu există nimic imposibil. Le poți suna în orice moment, doar pentru a pălăvrăgi sau să le ceri ajutorul. Ele sunt ca lumina farului în noapte – darnice, binevoitoare și nu îți cer nimic în schimb. Poți doar să visezi la așa o parteneră de viață!

1.Femeile – Orhidee (tipul psihologic al Peștilor)

Există ceva atrăgător în gingășia și fragilitatea acestor femei. Ele necesită grijă și atenție continuă. Bărbatul lor trebuie să le protejeze de cruzimea vieții. Femeile – Orhidee sunt un adevărat cadou pentru bărbații puternici și curajoși!

sursa