În Coreea de Sud există grădinițe pentru căței! Fotografiile acestor somnoroși îți vor topi inima!

În întreaga lume civilizată, atitudinea oamenilor față de animale este total diferită. Acestea nu sunt percepute ca niște obiecte, proprietate, nu sunt considerate cadouri. În alte țări, animalele sunt companioni, cei mai buni prieteni și ființe, care au drepturi. În Coreea de Sud chiar există un centru de îngrijire a cățelușilor, care funcționează ca o grădiniță.

Angajații de la „Puppy Spring” își iubesc job-ul și vizitatorii. Pe pagina oficială a organizației sunt publicate în mod regulat fotografii drăgălașe cu cățelușii care sunt lăsați să petreacă timpul acolo.

Aceste imagini cu pufoșenii adormite au cucerit internauții. Putem vedea cum cățelușii dorm ca niște copilași, fiecare în culcușul lui. Atât de drăguț!

Mulți sud-coreeni lucrează câte opt sau chiar mai multe ore pe zi, de aceea astfel de instituții devin tot mai populare. În grădiniță, câinilor le este garantată o îngrijire profesională. Aici activează veterinari, chinologi și chiar un nutriționist. Animalele sunt hrănite, spălate, tunse și distrate.

De asemenea, animalele ies la plimbare în fiecare zi, în program există și o „oră de somn” obligatorie. Grădinița mai organizează și ședințe foto cu ocazia sărbătorilor.

Puii pot fi aduși la „Puppy Spring” după ce împlinesc 12 săptămâni. Și nu vă faceți griji, cățelușii sunt fericiți pentru că aici pot petrece timpul cu alți câini și duc o viață de paradis.

„Avem rezervări pentru 30 de câini în fiecare zi. De asemenea, funcționăm și ca centru de joacă unde copiii pot veni pentru a se distra și a petrece timpul în compania cățelușilor” – povestește un angajat al grădiniței.

Cât sunt de adorabili, nu-i așa?