Aceasta companie a realizat o idee Geniala, instalează stupi cu albine în camera de zi. Iata cum functioneaza

După cum probabil știți deja, populația de albine se află într-un declin consistent.

Aceasta este o veste proastă pentru noi toți, deoarece albinele fac munca foarte importanta prin polenizarea plantelor si a copacilor.

BEEcosystem a creat un sistem de stupi din sticla montati pe perete, care poate fi extins cu usurinta. Acest concept care aduce albinele mai aproape de oameni într-un mediu urban, este nu numai bun pentru populația albinelor ca întreg, ci si sporește înțelegerea importanței albinelor și a rolului lor.

Sistemul a fost conceput in asa fel ca sa asigure siguranta, astfel încât chiar și apicultorii incepatori să-l poată folosi linistiti.

Puteți urmări albinele în acțiune, pe măsură ce își fac munca uimitoare și își construiesc coloniile, vezi cum ele creează fagure de miere și ceară de albine și chiar poti recolta mierea, dacă simti ca iti este foame. Iata mai jos cateva imagini.

Aceasta este o ecosistema pentru traiul albinelor

Este important din cauza lucrului crucial pe care îl fac prin polenizarea plantelor, care ne asigura alimentatia sanatoasa de zi cu zi

Iata asa putem aduce albinele mai aproape de noi si sa le populam in spatiul urban. Aceste masuri sunt extrem de importante pentru viitorul omenirii

Stupii in forma de hexagon pot fi montati direct in casa ta

La fel de bine pot fi montati si afara pe peretele casei tale

Stupii foarte usor se conecteaza intre ei, astfel poti mari spatiul pentru familia de albine

Albinele intră prin tuburi sigure.

Astfel poti privi munca grea a albinelor de pe canapeaua din camera ta si sa te bucuri de extinderea coloniei de albine.