COCHETĂ la 47 de ani, CEA MAI DISTINSĂ signora din Italia care cucereşte inimile multora

Jacqueline – una dintre bloggerii care cunosc rostul tendinţelor de modă. Ea călătoreşte mult. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea, acordă preferinţă brandurilor vestite şi ea parcă are toată lumea la picioare. Are 47 de ani, o fiică de 28 de ani şi două nepoate. Şi arată pur şi simplu încântător!

Aveţi tot dreptul să o admiraţi!

E seducătoare!

Atrage privirile tuturor!

Ştie ce înseamnă eleganţă!

Jacqueline nu o dată menţiona pe Instagramul ei: „orice nu aţi afirma, dar frumuseţea nu înseamnă  vârstă, singura cerinţă pe care o înainteaza este, în primul rând stilul şi postura.” Însuşi pentru Jacqueline o importanţă deosebită are moda, anume ea a devenit instrumentul manifestării ei, motivul de a-şi menţine figura , tonusul şi de a urmări tendinţele podiumului.

Pagina Instragram a lui Jacquelineeste urmărită de 130 de mii de oameni. Jacqueline consideră că aceasta e legat de faptul că în portul său, ea combină tot ceea ce le place fetelor în moda contemporană.

Îşi alege foarte binele accesoriile!

Poate fi sobră şi, în acelaşi timp, sexy!

Stilul diplomatic

Despre viaţa personală nu-i place să discute. Dar despre nepoatele ei , recunoaşte, că ar vorbi ore în şir. Pe fete le numeşte „mica bandă şic” care e gata să răstoarne totul în cale.

E cea mai trendy bunică!

Figura de vis de care nu se sfiieşte!

Sursa