Cindy Crawford a arătat blugii pe care nu ar trebui să-i poarte nicio femeie, nici chiar un model!

Odată cu una dintre „proaspetele” sale apariții, Cindy Crawford a ajuns să fie criticată pentru ținuta pe care a ales să o poarte în perioada de carantină: ea a reușit să încalce atât principiile modei, cât și proporțiile figurii sale în același timp.

Nu există loc de îndoială că modelul-legendă are picioare lungi, frumoaose și zvelte. Acum are 54 de ani și reușește să provoace admirație tuturor fanilor ei și nu numai. Însă, nu și cu această ținută! Cindy a reușit să găsească modelul de blugi, care îi strică silueta și o fac să pară mai scundă decât este de fapt.

Problema modelului ales de Cindy constă în talia joasă a pantalonilor. Astfel de blugi au capacitatea de a „scurta” chiar și cele mai lungi picioare. Datorită acestei imagini putem să ne convingem, cât este de important să accentuezi corect linia taliei.

Fetele cărora natura nu le-a dăruit parametri de model și au picioarele scurte nu ar trebui să riște purtând astfel de blugi! Mai jos, poți vedea alte câteva alegeri nereușite de blugi ale vedetelor!

Modele de blugi la modă în 2020

În 2020 revin tendințele de modă ce ne amintesc de anii 60, 70, mai ales în ceea ce ține de stilul blugilor. Datorită croiului ușor evazat în partea de jos, aceștia lungesc și subțiază vizual silueta celei care îi poartă. Cu un aer retro, aceștia se vor potrivi perfect pentru ținutele chic din acest sezon!

Cum am menționat deja, rămân la modă și blugii cu talia înaltă, care se potrivesc oricui și ascund micile imperfecțiuni ale figurii.

Blugii Mom fit rămân actuali și în acest sezon. Nu există reguli stricte cu privire la culoare, alege modelul care îți place!

Blugii clasici sunt întotdeauna la modă!