Cel mai bun șef din lume și-a dus toți angajații în Maldive: „Este un mic simbol al recunoștinței mele!”

Toți cei care lucrează în compania „Evolve MMA”, probabil consideră că sunt cei mai norocoși angajați din lume. Fondatorul și președintele companiei, Chatri Sityodtong, le-a oferit recent oportunitatea de a se odihni în Maldive. În ciuda dificultăților economice, echipa a fost capabilă să crească activele companiei cu 30% pe tot parcursul anului 2016.

Nu a fost doar o vacanță obișnuită. A fost o călătorie complet achitată într-o stațiune de cinci stele din Maldive. Sityodtong a cheltuit peste jumătate de milion de dolari pentru a-și duce angajații în această vacanță de vis.

Compania „MTV Evolve” operează un lanț de academii de arte marțiale și conduce una dintre cele mai bune echipe din MMA – o combinație între box și lupte. Excursia spre Maldive a implicat personalul de sprijin al companiei, formatorii și luptătorii.

Chatri Sityodtong are origini thailandeze și japoneze. A fondat și a fost președintele Campionatului ONE, care este considerat cel mai grandios eveniment sportiv din Asia.

Succesele angajaților au fost remunerate anterior cu vacanțe în Bali, Thailanda și Indonezia, ca parte a eforturilor șefului lor de a le mulțumi și de a-i motiva cât mai mult.

Într-un interviu Sityodtong a spus: „Mulți dintre angajații mei ar dori să călătorească prin lume, dar nu au mijloace pentru a face acest lucru. Majoritatea oamenilor din echipa mea au origini modeste.

Ei au venit din sărăcie, după o tragedie sau nenorocire. Pentru ei, Evolve este cea mai bună oportunitate de a scăpa de sărăcie și de a-și atinge visele.”

El a mai adăugat: „Aceste recompense sunt un mic simbol al recunoștinței mele sincere. În fiecare an, iau asupra mea toate costurile călătoriilor în stațiuni de lux. Destinațiile pot fi cele mai neașteptate.”

Generozitatea lui Sityodtong poate fi explicată prin faptul că atunci când era mic, familia lui trăia într-o sărăcie cumplită. A fost un moment în care chiar au rămas fără adăpost și își puteau permite să mănânce doar o dată pe zi.