Cel mai bun prieten i-a cusut rochia pentru balul de absolvire! Rezultatul a făcut-o să plângă de fericire!

Toate fetele visează să aibă o rochie frumoasă și deosebită la balul de absolvire. Însă, nu toate își pot permite una.

Absolventa Adelaide Rast din SUA nu avea bani pentru a-și cumpăra o rochie de bal. Așa că fata deja se gândea să rateze marele eveniment. Dar, cel mai bun prieten i-a venit în ajutor!

Odată, fata i-a propus în glumă lui Parker să-i coase el o rochie. Au râs amândoi, dar băiatul a decis să încerce să creeze o ținută pentru Adelaide cu propriile sale mâini.

Parker a făcut o schiță, a cumpărat țesăturile și a început să învețe de la bunica lui să coase. Ce-i drept, până la acea rochie, băiatul nu a cusut niciodată. Până la acel moment, Parker nici nu avea idee cum se coase rochiile.

Dar asta nu l-a oprit să-și realizeze planul. După câteva luni de muncă asiduă rochia era gata!

Pentru prima lucrare din viața lui, rochia a ieșit pur și simplu minunată. Când Adelaide a văzut ce a făcut Parker de dragul ei, nu-i venea să creadă ochilor. Chiar dacă l-a ajutat bunica, dar contează până la urmă gestul și rezultatul, nu și detaliile.

Băiatul a postat fotografiile de la balul de absolvire pe contrul său de Twitter. Ținuta Adelaidei a primit numeroase aprecieri și comentarii plăcute. Parker a fost sfătuit să continue să studieze în acest domeniu, căci se pare că are talent.

La petrecerea de absolvire, Adelaide strălucea de fericire. Cu doar câteva luni în urmă, ea credea că va rata acest moment important din viața ei. Dar cel mai bun prieten ca de obicei i-a sărit în ajutor. Un gest, demn de aplauze!