Ceea ce ai văzut mai întâi în imagine, te va defini mai bine decât orice psiholog

Spune ce ai vazut tu in prima secunda, privind catre aceasta imagine!

Atunci cand oamenii privesc aceasta imagine, nu toti vad acelasi lucru.

Unii o să zică că sunt niște copaci, alții o să zică că sunt niște buze. Dar tu ce ai văzut? Noi îți interpretăm răspunsul.

 

Dacă după prima privire ai văzut niște rădăcini, înseamnă că ești o persoana introvertita.

Atunci când ești criticat, tu accepți și interpretezi totul constructiv. Primesti aceste critici ca pe niste sfaturi care te fac mai bun.

Tu nu poti sa-ti imaginezi viața fără disciplină. Pentru tine morala și principiile sunt întotdeauna pe primul loc. Aceaste reguli te ajută să fii un om liber și să obții ceea ce-ți dorești. Ai tendința de a te autoperfecționa. Ai întotdeauna părerea proprie, care este greu de schimbat. Ești un om rațional și încăpățânat.

Dacă ai văzut mai întâi copaci, fii sigur, ești o persoana extravertita. Tu poți fi amabil cu oamenii, dar mai ales stii cum sa-I faci pe oameni sa te respecte.

Tu esti o persoana sincera si devotata cu oamenii apropiati si te astepti ca ei sa fie reciproci cu tine. Pentru ca cineva să-ți câștige încrederea, el trebuie să se străduiască foarte mult. Ai ceva aparte, care îi atrage pe oameni. Însă deseori, acest mister rămâne nedezvăluit pentru majoritatea.

Daca ai vazut buze, atunci ești o persoană calmă. Știi să depășești greutățile, dar preferi să le eviți. Gândurile tale au o flexibilitate deosebită.

Chiar dacă ești un om înțelept, poți fi și naiv. Și nu e vorba de prostie, ci mai degrabă de o încredere prea mare în oameni. Ai o tendința permanentă de a vedea în altii doar binele. Cei din jur te pot crede slab și că ai nevoie de ajutor, dar de fapt, nu este nici pe departe așa. Bunătatea nu este slăbiciune, este partea ta forte.

Oamenii apropiați pot avea încredere în tine. Ei vin la tine după sfaturi, pe care chiar le urmează.

 

Sursa