Cea mai cool bunică din lume! Apropo, a devenit vegetariană încă din copilărie…

Pe 2 februarie și-a sărbătorit ziua de naștere una dintre binecunoscutele veterane din industria modei. Christie Brinkley a împlinit 62 de ani, însă nu trădează acest lucru cu niciun centimetru de pe corpul ei. Nu în zadar pe tortul de sărbătoare i s-au pus cifrele „1” și „0”!
11-4

Unii cred că modelul american Christie Brinkley a găsit un leac contra îmbătrânirii, însă vedeta recunoaște de fiecare dată că nu a apelat la medicamente sau alte invenții medicale pentru a arăta bine.

12-3

Celebrul fotomodel și-a sărbătorit cea de-a șaizeci și doua aniversare într-un restaurant din New York și pentru că e în plin proces de divorț, s-a afișat la petrecere în compania unui nou admirator, nimeni altul decât John Mellencamp.

14-1

Brikley este întrebată mereu despre elixirul care o ajută să rămână la fel de frumoasă chiar și după al șaselea deceniu de viață. Tocmai de aceea a semnat și o carte intitulată „Timeless beauty”, în care a mărturisit că secretul ei se ascunde în zâmbetul larg, care șterge de pe chipul uman cel puțin 10 ani. Vedeta mai este și adeptă a vegetarianismului, practică mult fitness și petrece mult timp la saloanele de frumusețe, în special pentru mezoterapie.

Recunoaște că a încercat să-și injecteze botox în față, dar pentru că s-a dovedit a fi o catastrofă, a renunțat la el pentru totdeauna, iar acum utilizează doar produse naturale.

15-1

Regulile pe care le aplică în viața de zi cu zi:

Uită de vârsta pe care o ai.

„Vârsta mea biologică nu are de-a face cu felul în care mă simt. Vârsta este doar un număr, iar timpul nu-mi poate limita energia și modul în care vreau să trăiesc”.

Dacă-ți dorești ceva cu adevărat, ți-l poți permite.

Christie este vegetariană, iar de la vârsta de 13 ani aceasta consumă doar fructe, legume și produse adecvate stilului ei însă, asta nu înseamnă că refuză să mănânce și altceva. Aceasta mărturisește că este o iubitoare a pastelor și le consumă, de cele mai multe ori, la cină. De asemenea, fructele de mare se numără printre mâncărurile sale favorite. „Viața este prea scurtă pentru a nu-ți permite să consumi din când în când stridii și un pahar de șampanie”.

Nu-ți face griji de mărimea hainelor tale.

Christie a mărturisit într-unul dintre interviurile sale că greutatea sa variază din când în când și, ce-i drept, este perfect normal, din moment ce consumă paste sau mâncăruri grele. În schimb, aceasta nu se simte deloc rușinată de faptul că mărimea jeanșilor variază între 40-44.

Sportul înseamnă tinerețe.

Aceasta susține faptul că sportul o face să se simtă tânără. După ce-și face exercițiile de încălzire, simte că poate face absolut orice. Ei bine, se pare că la fiecare antrenament, aceasta încearcă să facă 100 de flotări plus yoga pentru o jumătate de oră în fiecare zi și, de multe ori, dimineața se duce să alerge.

Iubește-ți copiii.

În ciuda carierei sale, Brinkley își pune întotdeauna familia pe primul loc. „Sunt mamă. Sunt responsabilă atât pentru copiii mei, cât și pentru mine. Vreau să rămân alături de ei și să le ofer tot ce este mai bun”.

new