Ce s-a întâmplat cu fiul special al lui Sylvester Stallone: Are 40 de ani și duce o viață retrasă!

Îndrăgitul actor, Sylvester Stallone, s-a confruntat de-a lungul vieții sale cu mai multe drame personale. În copilărie, medicii bănuiau că suferă de autism din cauza problemelor lui de vorbire. Totuși, mai târziu s-a dovedit că leziunile de la naștere au provocat de fapt o paralizie parțială a feței. După mulți ani, soarta i-a amintit din nou de această boală, iar circumstanțele au fost mult mai triste.

În anul 1979, soția sa Sasha Czack i-a născut cel de-al doilea copil. Băiatul a fost numit Seargeoh. Familia era foarte fericită de apariția celui de-al doilea fiu și nu a ezitat să îl arate publicului alături de fratele mai mare.

Seargeoh chiar a apărut în filmul „Rocky -2”, unde a jucat rolul copilului lui Rocky Balboa. Din păcate, fiul vedetei nu a mai fost văzut pe ecrane.

Atunci când băiatul a împlinit 3 ani, Sylvester a pozat alături de el pentru coperta celebrei reviste People. În comparație cu fratele său mai mare, Seargeoh era foarte liniștit și tăcut, nu era interesat de lumea care îl înconjura. Nu voia să comunice nici cu părinții săi, nici cu Sage.

Copilul prefera să petreacă timpul desenând și ascultând muzică, dar abilitățile lui de comunicare aproape că nu erau dezvoltate. Părinții au decis să apeleze la medici. Astfel, au aflat o veste demoralizantă: Seargeoh a fost diagnosticat cu autism.

Un copil special avea nevoie de o îngrijire specială. Toate problemele și le-a asumat Sasha, iar Sylvester a început să lucreze mai mult, astfel încât familia să fie asigurată cu tot ce era necesar.

Cercetările ulterioare au dus la concluzia că creierul lui Seargeoh nu era traumat. Prin urmare, băiatul putea fi învățat să comunice cu alte persoane. Familia a apelat la cei mai buni specialiști în domeniu.

În rezultat, el a început să rostească unele cuvinte simple precum „deschide”, „dă”. Din nefericire, Sylvester era atât de ocupat, încât foarte curând, cuplul a divorțat. În același timp, actorul nu a uitat de fiul său, asigurându-l în mod regulat cu banii necesari. A amenajat curtea casei pentru ca Seargeoh să se bucure de frumusețea naturii. Pentru el a fost amenajat chiar și un pârâiaș artificial, pentru că băiatului îi plăcea să asculte cum curge apa.

Vorbind despre fiul său, Sylvester recunoștea că lui Seargeoh îi este greu să perceapă lumea reală: „Nu există o relație reală tată-fiu. Am devenit prietenul lui de joacă. Cu un copil ca el, trebuie să-ți lași ego-ul personal deoparte. Nu-l poți forța să-ți înțeleagă lumea ta. Atunci când începe să aibă încredere, devine mai comunicativ.”

În 2012, fiul cel mai mare al actorului s-a stins din viață în urma unui atac de cord. Prin urmare, Sylvester a început să-l viziteze mai des pe Seargeoh. Acesta duce o viață retrasă, departe de lumina reflectoarelor, alături de mama sa, deoarece este foarte limitat în ceea ce privește comunicarea. El trăiește în propria lume, uneori ignorând tot ceea ce îl înconjoară. El nu poate să-și facă prieteni sau să întemeieze o familie.