Ce pantofi îți plac cel mai mult? Alege și află ce fel de femeie ești!

Testele psihologice pot spune multe despre tine. Ele descoperă trăsături, pe care posibil că tu nu le-ai observat. Sunt simplu de realizat și conțin multă informație nouă. Cu doar un click te poți redescoperi!

Așadar, alege din imaginea de mai jos pantofii, care îți plac cel mai mult:

1. Mereu simți necesitatea de a avea în preajmă un om cu care să fii liniștită și să nu-ți fie frică de nimic. Deși ai un suflet bun și călduros, îți iubești mult propria persoană și ceri aceeași atitudine și de la cei ce te înconjoară. Ești foarte sensibilă, te îndrăgostești mereu în bărbați, viață, lucruri frumoase și opere de artă. Ești jucăușă, provocatoare, romantică, cochetă și îți place flirtul. Nu vrei să te maturizezi! Faci parte din categoria mamelor bune și grijulii, care sunt în același timp fetițe capricioase și alintate, care vor să fie protejate. Te bucuri de atenția bărbaților!

2. Pentru majoritatea celor din jur, sufletul tău este ceva total necunoscut, însă acest mister este principalul tău farmec, așa că încearcă să nu-l pierzi. Dubiile nu-ți sunt caracterstice, de obicei, știi ce vrei. Ești o persoană demnă și perspicace, ești gata să-ți aperi poziția și nu accepți nedreptatea. Știi să-ți controlezi nu doar emoțiile și puterile proprii, dar și oamenii din jur. Ai succes în carieră și ești perfecționistă în relație ( ai cerințe mari față de sine și față de partener). Ești independentă în toate.

3. Ești o persoană ambițioasă, gata să depășească orice obstacol și să încerce noi experimente. De obicei, obții ce vrei și ești greu de înfruntat. Ești o fire puternică, liberă, expresivă și pasională. Îți place atenția. Deții și unele calități de la sexul opus: bărbăție, impulsivitate, putere de voință, optimism și curaj. Îți place să comunici și să ai mulți prieteni.

4. Ești o ființă calmă, amabilă și plină de viață. Ai un simț al umorului deosebit, ești flexibilă și receptivă. Nu rămâi niciodată neobservată. Creezi o impresie bună celor din jur. Ești comunicabilă, curioasă și curajoasă. Nu-ți pasă ce spun alții despre tine, ești ambițioasă și originală. Te adaptezi ușor la noi împrejurări și accepți orice caracter al partenerului. Nu riști să fii niciodată plictisitoare, pentru că tinzi mereu să te dezvolți și să înveți lucruri noi.

5. Deții multe taine, pe care nu intenționezi să le dezvălui. Ești sigură pe tine, sobră și rezervată. Știi să-ți controlezi emoțiile în orice situație. Nu obișnuiești să lași pe oricine în viața ta, ești foarte selectivă în ceea ce privește partenerul și ai cerințe mari, atât față de el, cât și față de tine. Ești mereu dispusă să obții ce-ți dorești și să avansezi în carieră. Ești o fire autoritară.

6. Ești rațională, tinzi să-ți controlezi sensibilitatea și ești un critic înnăscut. Individualismul te caracterizează în totalitate. Preferi armonia și liniștea, ești predestinată să câștigi admirația bărbaților. Din punct de vedere emoțional, îi depășești pe alții, de aceea poți repede panica sau cădea în euforie. Ai mare nevoie de protecție și susținere, întrucât sufletul tău este foarte vulnerabil, deși exteriorul arată altceva. În schimb, cu tine nu te poți plictisi niciodată, tu vezi în realitatea banală, ceea ce nu observă alții.

Sursa