Catwoman arată demențial la 52 de ani: Halle Berry a dezvăluit, cum reușește să rămână în formă!

Halle Berry are o carieră de succes în calitate de actriță la Hollywood. Ea a jucat în rolurile principale în multe filme cu adevărat de neuitat, este deținătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță încă din 2002, până în prezent fiind prima și unica femeie de origine afro-americană care a câștigat acest premiu.

Însă se pare, că dacă ar fi ales altă cale în viață, atunci această zeiță în Yoga ar fi putut deveni o sportivă profesionistă – atât este de puternică motivația sa și dedicația fitnessului!

Este incredibil cât de fenomenal arată, indiferent de vârsta ei. Halle și-a împărtășit secretele de frumusețe pe profilul său de Instagram (unde are tocmai 3 milioane de urmăritori).

Ea afirmă că își antrenează mintea, de asemenea și corpul practicând yoga și meditația:,,Fitness-ul nu înseamnă doar alergat, așezări și flotări. Pentru mine a fi sportivă înseamnă să rămân nemișcată, să mă întind și să respir corect. Nu trece nicio zi din viața mea fără meditație. Credeți-mă, vă va transforma modul de a gândi, iar asta vă va schimba viața. Atunci când închei sesiunea de meditație simt că mintea îmi este clară, iar în suflet – pace.”

Regimul de fitness al actriței include de asemenea unele elemente de box și haltere.

,,Eu știu, cât este de dificil uneori să te motiovezi, însă atunci când antrenamentul meu îmi aduce bucurie, este mult mai simplu! Este mai ușor să te antrenezi împreună cu partenerul. 

Atunci când ai un partener, devii mai responsabil, pentru că nu vei putea să te oprești la jumătate de cale.”

,,Unul din secretele mele, care, consider, că m-a ajutat să rămân în formă, indiferent de vârsta mea, este bulionul de oase. Eu arunc oasele în apă și le las să fiarbă cel puțin 8 ore.” Halle are o atitudine serioasă față de alimentația sa.

,,Pentru mine, o siluetă bine lucrată înseamnă mult mai mult, decât un motiv de a îmbrăca un costum de baie frumos. Ideea este de a te simți minunat!”

,,Încrederea mea se datorează faptului, că eu mă iubesc pe mine. Întotdeauna mi-am stabilit bunăstarea și sănătatea mea pe primul loc în lista priorităților, și făceam tot, ce era necesar pentru asta.”

Halle mai găsește timp pentru a citi  și a-și relaxa conștiința, scufundându-se în lumea cărților. De asemenea, ea este mamă a doi copii minunați.