Căsuța din lemn cu o suprafață de doar 27 metri pătrați: Locul perfect pentru a evada din cotidian!

O casă din lemn la țară este visul etern al tuturor celor care trăiesc în orașele aglomerate, care doresc din tot sufletul să scape de acest ritm frenetic al vieții. Iar dacă aceasta este situată undeva în sânul naturii, într-un peisaj alpin pitoresc, atunci impresiile minunate și relaxarea completă sunt garantate.

O astfel de nevoie a fost remarcată de compania elvețiană „The Little Log House” și a conceput o mini-casă din lemn fabuloasă, amenajarea căreia i-ar face invidioși chiar și pe proprietarii vilelor uriașe.

Având în vedere cererea din ce în ce mai mare pentru casele din lemn confortabile, o companie elvețiană de construcții creează modele compacte, unde doritorii pot evada și uita cel puțin pentru un timp de haosul vieții moderne. Deosebit de impresionantă este și mini-cabana „Stunning Gate Lodge”, care uimește prin funcționalitatea și frumusețea naturală. Proiectul acesteia a avut succes pe piața globală a construcției de case compacte.

Pe lângă aspectul său atractiv, casa este realizată din materiale ecologice și dispune de toate comoditățile. Interiorul cabanei este gândit până la cele mai mici detalii. Experții de la „The Little Log House” au reușit să folosească rațional fiecare milimetru de spațiu intern, încadrându-se pe o suprafață de doar 27 de metri pătrați.

Deja în drum spre mini-cabana în stil rustic, se poate observa fațada sa din lemn, elementele decorative sculptate manual, plăcile de lemn create după tehnologiile vechi, o verandă destul de mare și un balcon care îți atrage imediat atenția. În minte ta, deja apar imaginile unei vacanțe fascinante petrecute în sânul naturii.

Locuința este foarte luminoasă. La parter, autorii proiectului au amenajat o cameră de zi, o bucătărie și o sufragerie, combinate foarte bine între ele. Dulapurile încorporate economisesc spațiu și, în același timp, nu împiedică pătrunderea luminii solare.

Tot la parter este amenajată o bucătărie mică cu mobilier confecționat din lemn și decorat manual.

În spatele zonei de bucătărie se află o cameră de baie, care este dotată cu toate cele necesare pentru confortul proprietarilor, cât și a oaspeților.

Datorită tavanelor înalte, dormitoarele sunt situate la etajul al doilea, spre care duce o scară din pin realizată manual cu elemente forjate originale.

Dormitoarele sunt amenajate în același stil rustic. În ciuda simplității și minimalismului, interiorul s-a dovedit a fi destul de cald și confortabil, datorită lemnului nevopsit și prezenței multor ferestre, care permit să admiri peisajul nemaipomenit din jurul casei.