Bani aruncați în vânt: 7 lucruri pe care femeia le cumpără doar pentru a atrage atenția bărbaților!

Se știe de mult, că femeile iubesc să cheltuiască banii. Pentru ele, achizițiile sunt esențiale și deosebit de importante, pe când bărbații ar zice că aproape toate sunt nefolositoare. Totuși, de partea cui este adevărul?

Iată 7 lucruri, pe care femeile cheltuiesc complet inutil energia și banii pentru a atrage atenția bărbaților!

Unghiile false

Bărbații nu apreciază unghiile extinse sau lipite artificial de degetele femeilor. Pentru ei, este mult mai important ca femeia să fie curată și ordonată. Toate culorile variate, strasurile, floricelele sunt absolut inutile. Ba mai mult, unii bărbați chiar le consideră neatrăgătoare.

Ținutele extravagante

Atunci când mergi la o întâlnire, nu uita de regula celor trei culori – acest truc îți va permite să nu te transformi într-un papagal colorat. Bărbaților nu le place să atragă atenția excesivă a trecătorilor sau să fie subiect de discuții.

Pantofii cu toc

Este o opinie eronată că bărbații adoră pantofii cu toc. Mai mult de jumătate dintre ei nu atrag atenția la asta, iar aproximativ 30% sunt iritați doar la vederea lor. Și dacă încălțându-i devii cu un cap mai înaltă decât partenerul tău, fii sigură – e un eșec total.

Buzele „de rățușcă”

Astăzi, tot mai multe femei recurg la proceduri de mărire a buzelor, dar bărbații nu simt altceva decât spaimă la vederea acestei „frumuseți”. Ține minte, frumusețea naturală va fi întotdeauna mult mai apreciată decât cea artificială.

Accesoriile

În toate trebuie să existe măsură – acest principiu este extrem de important și atunci când îți selectezi bijuteriile. Dacă exagerezi, atunci riști să arăți ca un pom de Crăciun, iar asta deloc nu înfrumusețează o femeie.

Tendințe de modă

Bărbatul atrage atenție la imaginea de ansamblu. El nu urmărește tendințele modei. O ținută bine aleasă va fi cu siguranță pe placul lui, indiferent de colecția din care fac parte hainele și cât costă ele.

Pielea „de ciocolată”

Aproape toate femeile iubesc să aibă pielea bronzată și ar vrea ca această să rămână așa anul împrejur. Dar, aproximativ 75% dintre bărbați nici măcar nu atrag atenție la această „crustă aurie”. Deci, poate este doar o pierdere de bani?