Băiețelul slăbuț și sașiu a crescut și s-a transformat în unul din cei mai atrăgători bărbați din lume!

Toni Mahfud are 24 de ani, dar el deja a fost declarat cel mai atractiv bărbat din lume. Băiatul s-a născut în Germania, dar de naționalitate este sirian. Anume genelor orientale se datorează înfățișarea lui unică și deosebit de atrăgătoare.

Dar puțini știu că în copilărie, Toni era un băiețel urâțel și sașiu, pe seama căruia colegii făceau adesea glume. Fanii modelului au fost șocați să afle cum arăta acesta când era mic!

Toni a studiat Artele la Hamburg și este un pictor foarte talentat. La început de carieră își publica lucrările pe rețelele de socializare. Nu a durat mult până băiatul a devenit renumit dincolo de hotarele Germaniei.

Deja la vârsta de patru ani, Toni și-a descoperit pasiunea pentru artă și a început să deseneze personajele preferate din desene animate pe hârtie.

Modelling-ul și arta l-au fascinat dintodeauna. Băiatul și-a încercat abilitățile și în domeniul fotografiei. Lui Toni îi place nu doar să stea în fața camerei, dar și în spatele acesteia. El își împărtășește toate creațiile și reușitele pe rețelele de socializare.

De asemenea, lucrările sale pot fi găsite pe Youtube, unde acesta demonstrează și explică fiecare etapă de creație.

Modelul este urmărit de peste trei milioane de abonați. În mare parte, acestea sunt fetele care sunt captivate de frumusețea lui.

Nu toți cred în frumusețea naturală a băiatului. Unii consideră că totul se datorează prelucrării și retușării. Îndeosebi, este criticată culoarea ochilor săi.

Tu ce părere ai despre înfățișarea lui? Își merită titlul de cel mai atrăgător bărbat din lume sau nu?