Au dat sute de euro pe machiaj: 8 fotografii de pe Instagram, care au dezamăgit femeile iubitoare de make-up!

Instagramul nu este doar o platformă pentru dezvoltarea de bloguri, afaceri și alte lucruri, ci și promovarea scandalurilor. Această listă include persoane care fac un machiaj costisitor, luminos, dar nu și practic; evident nu este potrivit pentru toată lumea. Dacă vă este interesant să vedeți 8 exemplare care au cam abuzat de machiaj atunci acest material este pentru voi.

1.Topul este deschis de către această doamnă, care a privit prea multe desene animate și a decis să-și deseneze genele și să-și facă sprâncenele cam prea extravagant.

2. Dacă comparăm acest 2 ipostaze, atunci varianta naturală este mult mai frumoasă decât cea de după machiaj. Sunteți de acord? Ochii îi sunt ca niște trandafiri, care deja se ofilesc, iar obrajii sunt exact ca ale femeilor din desenele animate rusești.

3. Poftim, faceți cunoștință, ea este „Femeia curcubeu”. Oare acesta este rezultatul unui profesionist în domeniul machiajului? Sau femeia a primit o provocare de la prieteni pentru a se machia așa?

4. Femeia este frumoasă, însă ochii desenați în așa mod, parcă sunt intrările în peșteră.

5. Acum femeile cu pistrui sunt la modă, oare de ce a decis această tânără să își bată joc de propria față?

6. Din anturajul acestei fete, se poate înțelege că ea se află într-un salon de înfrumusețare, dar oare acest machiaj a fost făcut de unul dintre profesioniștii din salon sau tânăra a venit aici pentru a-și șterge machiajul, nu prea atrăgător?

7. Această doamnă este probabil perfecționistă. Ea a combinat toate sfaturile și recomandările de pe internet și le-a pus în practică pe propria față.

8. Oare este mulțumită de rezultat? Așa arată mai atrăgătoare?