Alege un model din imagine și află, care este modul tău de a gândi!

Creierul este un organ extrem de interesant pentru studiere. Fiecare om are propriul comportament și mod de viață: totul depinde de viziunile asupra vieții. Modelul de gândire al omului influențează modul de viață și alegereile făcute zi de zi. Iar alegerea, la rândul său, oferă informație despre gândirea ta și posibilitatea de a înțelege, cum funcționează creierul tău.

Alege o imagine mai atrăgătoare pentru tine și află câte ceva despre modul în care gândești. 

Modelul 1. Transparent și simplu

Acest model este destul de simplu. El demonstrează câteva laturi și mărimi diferite, unite împreună, pentru a forma un design concret.

Dacă ai ales acest model, probabil duci un mod de viață simplu și clar. Rațiunea ta este legată de înțelegere, soluționarea problemelor și concluzii. Poți simplifica chiar și cele mai dificile lucruri, trecând direct la miezul problemei.

Modelul 2. Detaliat și percepțional

Este mult mai complicat, deoarece multe linii, unghiuri și laturi sunt interdependente și dificil de diferențiat.

Dacă ai ales acest model, atunci rațiunea ta este foarte detaliată. Ai tendința de a te aprofunda în teme și probleme, pentru a înțelege detaliile complicate înainte de a lua o decizie. Ești perspicace, atent și aprofundat.

Modelul 3. Simplu și îndrăzneț

Acest model este extrem de simplu. El constă din câteva linii, care ies îndrăzneț și clar în evidență. În el sunt puține dificultăți, așa că îl poți înțelege destul de ușor.

Dacă ai ales acest model, rațiunea ta alege soluții simple și îndrăznețe. Gândurile tale sunt deschise și clare. Găsești bucuria în frumusețea simplă a vieții.

Modelul 4. Misterios și bine rotunjit 

Acest model pare dificil, însă este un design simplu, atunci când vine vorba despre regulile geometrice. Ai nevoie de timp, pentru a înțelege aceste straturi suprapuse, dar sunt excepționale.

Dacă ai ales acest model, mintea ta este înzestrată cu multe niveluri. Personalitatea ta și modul de a gândi nu pot fi ușor de identificat din cauza mulțimii de aspecte și dificultăți. Ești misterios și imprevizibil și poți face față cu ușurință loviturilor vieții.

Modelul 5. Focusat și orientat spre soluționare

Acest model este ușor de urmărit, indiferent de mulțimea liniilor și a unghiurilor. Nu are nici o latură ascunsă și este pe înțelesul tuturor.

Dacă ai ales acest model, atunci rațiunea ta este orientată spre soluționare. Ești nevoit să rezolvi problemele, și nu să te blochezi din cauza lor. Ești concentrat, efectiv și poți găsi ușor răspunsurile la întrebări.

Modelul 6. Deschis și liber

Acesta reprezintă o construcție simplă cu câteva laturi și unghiuri neașteptate, care se întrepătrund și formează un model orientat spre exterior.

Dacă ai ales acest model, ești o persoană deschisă și extravertită. Ești predispus să iei în considerație părerea celor din jur și le poți permite ușor să îți afle gândurile și planurile. Înfățișarea ta corespunde cu ceea, ce se află în interior. Te simți confortabil, atunci când te înconjoară alți oameni și simți, că nu ai ce ascunde.

Modelul 7. Conștiința de sine și hotărâre

Acest model este creat bine. Fiecare linie apare și se întoarce în sursa centrală.

Dacă ai ales acest model, rațiunea ta tinde să fie mai introvertită. Îți place să trăiești în lumea gândurilor tale și prețuiești conștiința de sine. Tot ceea, ce ai are un scop anume și personalitatea ta multivariată își are originea în sufletul tău. ,,Eul” tău pare sensibil și frumos pentru cei din jur.

Modelul 8. Frumusețe și creație

Acest model reprezintă un design complicat, care bucură ochiul. Deși are mai multe straturi, el calmează.

Dacă ai ales acest model, mintea ta este atrasă de lucruri cu o frumusețe complexă, pe care nu fiecare o poate vedea. Ai tendințe creative și întotdeauna tinzi spre perfecțiune. Ai capacitatea de a prețui ce e mai bun în viață.

sursa